Dragojević sve rastužio priznanjem: POMALO SAM UMORAN OD BOLESTI!

Autor: D. L.

Zabava

15.03.2018

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Oliver Dragojević već nekoliko meseci provodi u strogom lečenju nakon što mu je dijagnostikovan zloćudan tumor na plućima. Kako je ranije prokomentarisao za medije, pevač se oseća bolje, ali je sada otkrio da ga je bolest umorila.

- Da, bolje sam, ali nije to kao pre. Fali mi snage i nisam u pravoj kondiciji i u stanju kakvom sam bio. Treba sve to izdržati. Lečenje dosta dugo traje i zahteva strpljenje, poslušnost i disciplinu, to je možda ono najteže - rekao je Oliver za hrvatski portal 100posto.hr. Iako su faze u njegovom lečenju različite, vrsni muzičar smatra da će mu biti bolje tek kada prođe još jedan ciklus hemioterapije, koji ga čeka tek za dva do tri meseca. U međuvremenu, uz Olivera su sve vreme njegovi najbliži, koji se na sve načine trude da budu uz pevača na njegovom putu da pobedi opaku bolest.

 Oliver: Fali mi snage i nisam u pravoj kondiciji, u kakvoj sam bio

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading