Karleuša završila u Berluskonijevom krevetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša provela je noć u milanskom hotelu u centru grada na samoj Pjaci del Duomo u apartmanu nekadašnjeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, u kom noć košta 5.000 evra. Luksuzni apartman u kome se baškari srpska pop zvezda poznat je kao omiljeno prenoćište italijanskog kontroverznog političara.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- U pitanju je apartman od 150 kvadrata. Gleda na samu katedralu Duomo u centru Milana. Ima dve spavaće sobe, dva kupatila, kao i sobu za masažu. U sredini dnevnog boravka nalazi se veliki džakuzi i kućni bioskop. To je ujedno jedan od najskupljih apartmana u Milanu. Gosti imaju mogućnost odabira sastojaka namirnica za obrok, a unutrašnjost je dekorisana svežim ružama - govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, pored Berluskonija, u istom apartmanu odsedale su svetske zvezde Rijana i Bijonse tokom turneja. Karleuša je u pomenutom hotelu provela čak tri noći, a povod njenog odlaska u Milano je poziv jednog poznatog dizajnera da prisustvuje njegovoj modnoj reviji u okviru tamošnjeg Fešn vika.

 

Hello Milano! Hello FASHION WEEK!

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 23, 2018 at 2:21am PST

 

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke, ali je zato na Instagram profil okačila video-snimak na kome se ona proteže sa terase pomenutog hotela, čime je potvrdila naše navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading