Ovako Hrvati nazivaju DARKA LAZIĆA od kada je smuvao NJIHOVU PEVAČICU!

Autor:

Zabava

23.02.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija u Srbiji koja prati pevača Darka Lazića od kada je, najpre objavljen video u kom šmrče beli prah, a potom i sve što se desilo oko njegovog razvoda sa Anom Sević, prenela se i na Hrvatsku kada je otkriveno da je uplovio u romansu sa jednom njihovom pevačicom.

RepublikaFoto: instagram.com/olivera_matijevic
Olivera Matijević, hrvatska pevačica koju povezuju s Darkom Lazićem

Popularni folker u "lijepoj njihovoj" dobio je poprilično interesantan nadimak kada su mediji obelodanili njegovu vezu sa pevačicom Oliverom Matijević. Naime, Lazića u Hrvatskoj nazivaju: "Najzločestijim dečakom Balkana", a razlog za to su verovtno pronašli u skandalu sa snimkom na kom se vidi kako "vuče crtu".

Lazić se o novoj vezi sa hrvatskom pevačicom nije oglašavao, ali njegova baba Milka jeste. I dok je komunikativna baka ispričala da o novoj vezi ne zna ništa, nehotice je otkrila da Lazić od razlaza sa Anom ne živi više u Beogradu, već u Brestaču.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom

- Darko je ovde kod nas sada. Sa nama živi. Samo trenutno nije tu, otišao je na put. Dobro je, hvala bogu - izjavila je baka Milka, koja je na pitanja novinara "Blic Pulsa" u kakvim je odnosima sa bivšim snajkom Anom i kako komentariše spekulacije da je Sevićka trošila ogromne količine novca, tvrdi:

- Pa dobro, šta sad... Kako je, tako je. Nećemo mi da se mešamo, oni neka rešavaju njihov problem. Ja im želim svu sreću oboma - diplomatski je odgovorila Lazićeva baka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading