MUSTAFA O EMINI: Žena sa najlepšim osmehom!

Autor:

Zabava

16.02.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je juče potvrda od strane Emine Jahović da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala posle 10 godina braka, a pre samo mesec dana on joj je na romantičan način čestitao rođendan.

- Žena sa najlepšim osmehom na svetu - napisao je Mustafa u opisu uz Emininu fotografiju čime joj je čestitao rođendan.

 

 

İyiki doğdun dünyanın en güzel gülüşüne sahip kadını⭐️?? @yaemina

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on Jan 15, 2018 at 3:26am PST

 

Već tada su započele spekulacije o njihovom razvodu, a pojedini mediji pišu da je do kraha njihovog braka došlo mnogo ranije, ali da su zbog posla to krili:

- Mustafa se u septembru na svadbi dobrog prijatelja pojavio sam i to je bila prva inicijalna kapisla da njihovi najbliži prijatelji pomisle da nešto nije u redu. Kako je već sve bilo jasno, Sandal je priznao da postoje razmirice u njihovom odnosu, a Emina se još pre toga poverila svojim prijateljima. Međutim, kako je njihov brak uslov za njihovu finansijsku stabilnost, pitanje je da li će ikada formalno doći do razvoda ili njihovog priznanja da nešto nije u redu - tvrdi izvor blizak paru, a razlog za skrivanje istine u razvodu je, navodno, jer nikome od njih ne odgovara:

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa prošle godine u julu...

- Mustafa u Turskoj ima dobar imidž porodičnog i poštenog čoveka, što mu na godišnjem nivou donosi ogromne sume novca jer ga angažuju za reklame najjačih kompanija. Ukoliko bi se njegova slika u javnosti pokvarila, on više ne bi bio poželjan kao zaštitno lice brendova koji ga finansijski održavaju. Ni Emini ne odgovara da ovaj razvod dobije epilog na sudu jer je pored srpskog tržišta planirala da osvoji i tursko, a na kojem ne bi imala šanse kao bivša supruga Mustafe Sandala. Sa druge strane, njihovi sinovi Jaman i Javuz navikli su na komfor koji im je Mustafa priuštio, a kojeg bi morali da se odreknu ukoliko bi njegov posao trpeo. Kako bi zaštitila sinove i sebe, ona je odlučila da ćuti o razvodu, što odgovara i Mustafi koji je kao njen suprug upoznao mnoge pevače sa našeg podneblja i ostvario kontakt kako bi im producirao album. Njih dvoje su odlični biznismeni i vrlo svesno ćute o nesuglasicama jer im to finansijski odgovara - ispričao je izvor.

Ipak, Emina je juče potvrdila vest o razvodu, a za njom je, putem društvene mreže instagram, to učinio i Mustafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading