EMINA SAOPŠTILA: RAZVODIM SE OD MUSTAFE POSLE 10 GODINA BRAKA!

Autor:

Zabava

15.02.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o razvodu Emine Jahović od turskog pevača Mustafe Sandala, ispostavile su se kao tačne. Jahovićeva je pre nekoliko munuta ovim povodom dala i saopštenje. Kako je navela, razlog je nedostatak ljubavi, a kako će se dalje odvijati njihov odnos objasnila je u pismu posvećenom svojoj publici:

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina Jahović

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila - napisala je Emina i nastavila:

- Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina - napisala je Jahovićeva.

 

 

Uz fotografiju Mustafe i nje u zagrljaju, Emina je saopštila svoju odluku o razvodu, a pratioci su joj putem komentara pružili podršku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading