Dara prodala samo pola tribine!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara muku muči sa prodajom karata za prvi solistički koncert u Štark areni u Beogradu, koji je zakazala za 21. april. Prema zvaničnim informacijama koje stoje na sajtu Arene, Bubamara je do sada prodala tek pola tribine, što je izuzetno malo. Pored toga što je do koncerta ostalo još dva meseca, zaposleni na prodajnim mestima tvrde da je ovo do sada najlošije startovana prodaja, pa ne ulažu prevelike nade da će se situacija poboljšati čak ni kada krene kampanja, te očekuju da će Bubamara otkazati koncert.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Bubamarini bliski prijatelji tvrde da uprkos lošem startu prodaje Dara priprema koncert, a da je kampanju pomerila zbog Dana zaljubljenih.

- Dara još nije pustila reklamu za koncert jer čeka da prođe Dan zaljubljenih da bi dobila više prostora u medijima. Sada se najavljuju koncerti za taj praznik, pa je rešila da u pravu kampanju krene tek od 15. februara - tvrdi Darin bliski saradnik.

 Zbog loše prodaje moguće da će pevačica otkazati koncert

Kao što je Srpski telegraf prvi objavio, Darin najveći problem je ipak koncert Svetlane Seke Aleksić, koji je zakazan za 14. april, te će biti prava borba oko bolje kampanje, plasiranja reklame, ali i prodaje karata budući da imaju sličnu publiku. Pokušali smo da dobijemo Daru povodom ovih saznanja, međutim, ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragi

05.02.2018 21:32

Ko je lud da slusa ovu sa pola mozga.