(FOTO) Karleuši prete zbog stava o vakcinama!

Autor: Z. S. Radulović - A. Ivanović

Zabava

30.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Jelena Karleuša obavestila je javnost da je postala žrtva pretnji i uvreda kojima je svakodnevno obasipaju pratioci na Tviteru zbog stava o obaveznoj vakcinaciji. Naime, pevačica je, uprkos tome što je svoje ćerke vakcinisala, protiv MMR vakcine zbog tvrdnji da je štetna, a u čije negativne posledice se navodno i sama uverila. Nakon javnog iznošenja stava na društvenoj mreži ljudi su je oštro osudili, izneli salvu uvreda i okrivili je za epidemiju malih boginja kao posledice njenog uticaja na široke narodne mase.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Karleuša

- Iako su me na sve moguće načine zastrašivali i pretili mi u pokušaju da me ućutkaju, jasno i glasno opet kažem: "Stop MMR vakcinaciji beba! Neka vas ne lažu o strašnoj epidemiji" - poručila je Karleuša, a zatim otkrila zbog čega se ona toliko zalaže za slobodu izbora roditelja da li njihova deca treba da prime vakcinu.

- Kao majka koja je vakcinisala oba deteta lično sam svedok štetnog delovanja MMR vakcine. Još jednom apelujem na roditelje da traže pravo na izbor. Niko nema pravo da vas laže i zastrašuje - poručila je pevačica.

JK: Kao majka koja je vakcinisala oba deteta lično sam svedok štetnog delovanja te vakcine

Međutim, napadi neistomišljenika nisu izostali.

- Još jednom apelujem na ljude čije dete umre od meningitisa, ostane sterilno zbog zauški i sl. da račun za lečenje i troškove sahrane dostave gospođi Karleuši - jedna je od brojnih optužbi na račun JK.

- Tebe treba vakcinisati zbog glupoće koju javno širiš - nizale su se uvrede poput ove i sledeće:

 Je l' ti znaš ljude koji nisu vakcinisali dete, pa ga izgubili? Hoćeš da njima objašnjavaš o štetnosti

- Je l' ti znaš ljude koji nisu vakcinisali dete, pa ga izgubili? Hoćeš da njima objašnjavaš o štetnosti vakcinacije - prozivali su Jelenu ozlojeđeni pratioci.

Ovim povodom kontaktirali smo s Karleušom, ali je ona poručila da je sve što je imala već rekla na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading