DARKO NA SASLUŠANJU zbog prebijanja Aninog ljubavnika!

Autor:

Zabava

18.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić biće saslušan u policiji jer je jedan od osumnjičenih za napad na navodnog ljubavnika Ane Sević.

 

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Feb 17, 2017 at 4:14am PST

 

 Tokom prebijanja D. N. napadači su mu se obratili rečima: "Ovo ti je zato što je*eš tuđu ženu"

Naime, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio da su D. N. nepoznati napadači pretukli ispred zgrade na Vračaru u kojoj ima stan i ukrali mu skupoceni sat roleks, nakon čega je on slučaj prijavio nadležnim organima. Tokom napada na beogradskog biznismena D. N. nanete su mu telesne povrede, a kako su mu se napadači obratili rečima: "Ovo ti je zato što je*eš tuđu ženu", i poznati pevač se našao na spisku za saslušanje, navodi magazin Star, jer se smatra potencijalnim nalogodavcem.

- Zapisnik je napravljen u policijskoj stanici, a D. N. se nada da će u što skorijem roku saznati ko stoji iza toga jer su kamere na zgradama zabeležile napad, iako on veruje da Darko nema nikakve veze sa tim što se dogodilo - rekao je upućeni izvor za Star.

Podsećamo, navodnom ljubavniku Ane Sević organizovana je sačekuša u elitnom delu Vračara ispred zgrade u kojoj stanuje. Napadači su ga sačekali čim je izašao iz automobila, a nakon batinanja i pljačke pripretili su mu da ubuduće pazi sa čijom ženom spava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading