Goga Sekulić prodaje stan zbog dugova!

Autor:

Zabava

17.01.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Goga Sekulić prinuđena je da proda svoj stan u centru srpske prestonice kako bi otplatila kredit u švajcarcima u iznosu od 8o hiljada evra. Ona regularno plaća mesečnu ratu, koja je porasla na 450 evra, ali je ostala glavnica, zbog čega mora da proda stan od 30 kvadrata.

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jan 12, 2018 at 7:13am PST

- Sekulićeva je na sve načine pokušavala da istera pravdu, ali nije joj uspelo, pa je morala da tuži banku. Ovih dana je fokusirana na suđenje, zbog čega ne može normalno da funkcioniše. To je izjeda. Prijatelji su je savetovali da je najbolje rešenje da proda stan jer ionako ne živi u njemu. Tako bi otplatila deo glavnice, a ostatak bi regulisala u ratama. Dobila bi manje novca, ali to je jedini način da se reši jednog dela duga. Goga pod hitno mora da nastavi s mirnijim životom, u suprotnom će joj se problemi odraziti na zdravlje - otkrio je izvor, dok pevačica nije odgovarala na pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading