VEČERAS PRAVAC KASINA! Čeka vas odličan provod uz sjajnu pevačicu!

Autor:

Zabava

17.01.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ove nedelje će u prestoničkom klubu "Kasina" biti prava ludnica, publiku očekuje odličan provod.

RepublikaFoto: Promo foto
Indira Levak oduševljeno dolazi u Beograd

Nakon praznične pauze , harizmatična i jedinstvena pevačica Indira Levak ( ex Colonia) dolazi u Beograd na koncert u najpoznatiji prestonički klub.

- Vreme je za nove lude partIje. Vidimo se na koncertu, u Kasini, u gradu koji nikad ne spava. Svaki put jednako je dobra atmosfera i pun klub. Rado vam se vraćam , a vi mi uvek ispunite srce toplinom. Kasina vidimo se u sredu 17.1. 2018. Ljubi vas Indira.

Popularna pevačica odnedavno je hrabro zakoračila u svoju samostalnu karijeru i pokazalo se da je to bio odličan potez.

Pesme koje je objavila nakon odlaska iz grupe Colonia, singlovi " 2 luđaka" i " Dođi" osvajaju prva mesta na top listama i imaju milionske preglede na Jutjubu , a publika ih peva u glas na svakom od nastupa.

Srećna, zaljubljena i zadovoljna, tako bi danas najbolje opisali Indiru Levak. Uz supruga je pronašla mir i ljubav, ali poslovnu podršku srećna i vesela dolazi u Beograd, spremna da svoju energiju i ljubav podeli sa svima vama koji 17.1.2018. dođete u Kasinu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ivana Selakov u Kasini u petak

 A već u petak 19.januara u Kasini vas očekuje još jedan sjajan nastup Ivane Sekalov koja dokazuje da će žurka i  ovog petaka biti pun pogodak. Njene hitove svi znaju i uz njih se đuska do jutra! "Grad, grad", "Pobediću bol", "Mesec dana", "Daleko si", "Uradi mi to", samo su neki koji ćete pevati ovoga petka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading