OTKAZALA OBAVEZE ZBOG LJUBAVI: Sofija Milošević neguje povređenog dečka!

Autor:

Zabava

04.01.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših srpskih manekenki, Sofija Milošević, uživa u ljubavi sa uspešnim fudbalerom Ademom Ljajićem, sa kojim je imala plan da Novu godinu dočeka u Parizu.

 

 

???

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on Sep 25, 2017 at 8:37am PDT

 

Međutim, njihovi planovi su se promenili jer je on povredio butnu kost, te su ostali u Beogradu.

- Sofija je u nekoliko navrata pričala koliko je zaljubljena u Adema i da bi za njega sve učinila. Tako ni ovog puta nije pravila pitanje gde će provesti praznike. Kako je Adem zbog povrede morao biti u Beogradu, ona je odmah pristala da mu se pridruži. Otkazali su sve obaveze i došli u srpsku prestonicu. Iako je Beograd poznat po noćnom životu, oni mu se nisu prepustili. Dane provode mirno da bi se Adem što pre oporavio. Uglavnom obilaze prestoničke restorane gde uživaju u dobroj hrani, a zatim se odmaraju u toplini doma. Tako su proveli i doček nove godine, a tako će biti i za božićne praznike. Niko nije očekivao od njih dvoje da će tako mirno ušetati u novu godinu, ali njima ovaj odmor dosta prija. Adem se nada brzom oporavku da bi se što pre vratio na teren - rekao je izvor blizak paru.

 

 

???

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on Dec 27, 2016 at 11:15am PST

 

Inače, iako su već neko vreme zajedno, manekenka ne planira još da stane na ludi kamen jer, kako kaže, nije dovoljno zrela za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading