DARU POLICIJA SKIDALA GOLU!

Autor:

Zabava

16.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara nastupila je prošle nedelje u jednom beogradskom klubu, a njen nastup u prepunoj sali umalo nije uništio dolazak Uprave kriminalističke policije.

Kako saznajemo, UKP je upao u klub usred svirke i počeo da prestresa prisutne, a ono što je iznenadilo sve jeste to što je inspektor odveo Daru na sprat zbog pretresa. Naime, izvor sa lica mesta tvrdi da je pevačici prišla inspektorka i rekla joj da se uputi sa njom u službene prostorije kluba da bi i nju proverili.

- Dara je bila u šoku kad je usred njenog nastupa krenula racija. Prestala je da peva i sela da popije piće dok oni završe sa pretresom, međutim, ubrzo joj je prišla osoba koja joj je rekla da i ona mora da bude pretresena. Odvela ju je u službenu prostoriju i tražila joj da skine donji veš. Tamo su je pitali da li kod sebe ima kokain, što je ona negirala, a tokom prestresa kod nje nisu pronašli ništa - tvrdi izvor i nastavlja:

- Nakon pretresa, Dara je izašla šokirana i vidno potresena. Rekla je: "Ja ne znam odakle im ideja da mene pretresaju i da me ponižavaju da skidam veš, ovo mi se u životu nije desilo." Nakon provere, pripadnici UKP su otišli, a zbog čega su došli baš u taj klub i sproveli detaljan pretres, nikome nije bilo jasno. Di-džej je puštao muziku pola sata, dok Dara nije došla sebi, a nakon toga se vratila na binu i nastavila svoj blok - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darom Bubamarom kako bismo od nje čuli šta se dogodilo te večeri u klubu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading