Nakon što je RADI MANOJLOVIĆ Momirova sestra rekla da je SELJANKA, oglasio se i njegov otac!

Autor: J. V.

Zabava

14.11.2017

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Rada Manojlović nedavno je ponovo u centru pažnje zbog svom bivšeg dečka Momira Gajića i njegove sestre Tijane koja nije imala reči hvale za Radu.

 

Na pitanje zašto je Momirova sestra protiv nje, Rada je dala vrlo jasan odgovor.

 

- Šta ima protiv mene? To je zbog toga, najprostije rečeno, zato što sam ja seljanka - rekla je Rada u emisiji ''Ekskluzivno''.

Momirov otac pak ističe da nikada protiv Manojlovićeve nije rekao ništa loše i da ima vrlo lepo mišljenje o njoj.

- Zašto bi Tijani ili bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim. Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila - izjavio je Momirov otac Momčilo i dodao da je njegova supruga i on nisu uplitali u odnos njegovog sina i folk pevačice.

 

 

Iako neki kažu da su Rada i Momir bili idealan par i da joj je Momir bolje pristajao od sadašnjeg dečka Harisa, Momirov tata diplomatski i kroz osmeh odgovara.

- Ona je ta koja bira, ne mi. Ako je ona izabrala Harisa, a ne mog sina, neka im je sa srećom. Neka su i Rada i Momir živi i zdravi i srećni sa svojim partnerima i neka imaju što više dece - poručio je Momirov tata i dodao da je veoma zadovoljan sadašnjom izabranicom svog sina.

- Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova? - rekla je Rada jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading