RADA MANOJLOVIĆ TRUDNA?

Autor: pink.rs

Zabava

13.11.2017

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković već neko vreme su u skladnoj vezi, a kako oboje tvrde da su srodne duše, reklo bi se da je vreme i za bebu!

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

- Rada oseća promene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit... Pomislila je da se razbolela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet - kaže jedna Radina drugarica i dodaje:

 

 

- Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se oseća isto. Nekoliko puta nam je rekla:''Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad?'' Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sledeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na detetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna.

 

 

Veceras u 22:30h -> TV Pink i @amigshow . Gledamo see ???? // Sminka Mina Abramovic // Stajling @stefanorlic

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Nov 29, 2016 at 1:20am PST

 

Rada Manojlović nije bila dostupna za komentare ovim povodom.

- Mogu da zamislim da s Harisom budem ceo život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gde, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negde u Bosni. Nas dvoje sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je želja - pričala je Rada jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading