Goga i Mile Kitić ukrali pesmu!

Autor: pink.rs

Zabava

12.11.2017

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna folk pevačica Goga Sekulić pre samo desetak dana iznenadila je domaću javnost duetskom pesmom "Krize" koju je snimila sa kolegom Miletom Kitićem. Ona već beleži veliki broj pregleda na Jutjubu, a temperamentna pevačica mnoge je iznenadila svojom odukom da baš sa Kitićem snimi ovu pesmu!

RepublikaFoto: Promo foto
Goga Sekulić

I dok ovaj nesvakidašnji duet već postaje veliki hit, malo ko zna da ova pesma sa identičnim tekstom i muzikom već postoji! Kako saznajemo, Gogina pesma je plagijat, a ''pozajmila'' ju je bez pitanja od jednog albanskog benda.

 

Veceras AMIGi SHOW??? @amigshow @mile.kitic.official

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 7. Нов 2017. у 7:10 PST

 

- Goga je i sama pred izlazak dueta priznala da je obradila veliki hit ''Čajorije šukarije'', ali nije rekla da je njena pesma plagijat. Zapravo identičnu numeru pod nazivom ''Like A Bomba'' je prošlog leta objavila albanska grupa ''Denorecords'' - rekao je dobro upućeni izvor za Pink.rs i dodao:

- Goga nijednog trenutka nije kontaktirala izvođače, a autorska prava za pesmu ''Krize'' nije kupila - završava naš izvor.

Poslušajte obe numere, pa i sami uporedite!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading