Pevačica okončala vezu sa saradnikom Vuka Jeremića: Edita raskinula sa Bajecom, demolirala mu stan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle samo tri meseca ljubavi pevačica Edita Aradinović stavila je tačku na vezu s funkcionerom Narodne stranke Andrejem Bajecom.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Edita Aradinović

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, do kraha ljubavi između saradnika Vuka Jeremića i pevačice došlo je nakon što je ona u njegovom telefonu pronašla prepisku s drugom devojkom.

 

- Edita je poslednjih dana počela da sumnja u Andrejevu vernost, pa je odlučila da zaviri u njegov telefon. Prvo je provalila šifru za otključavanje i kada je Andrej otišao da se tušira, ona je uzela telefon da vidi šta ima i šokirala se. Videla je da on ugovara sastanak s drugom devojkom i da se prisno dopisuju. To ju je toliko slomilo da je počela da razbija sve po stanu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Prvo mu je slupala telefon, a onda je počela da lomi sve što joj je došlo pod ruku. Andrej je čuo buku i istrčao iz kupatila, a imao je šta i da vidi. Stvari su letele na sve strane i bio je šokiran. Krenuo je ka njoj da je smiri, ali je to bilo neizvodljivo. Sve vreme mu je ponavljala poruke koje je pročitala i skapirao je o čemu se radi, pa je krenuo da je smiruje rečima da nije dobro razumela ako bi se zaustavila u razbijanju.

Foto: facebook.com
Andrej Bajec

Kako dalje navodi izvor, Edita je, nakon što je pobacala sve za šta se uhvatila, napustila stan i stavila tačku na vezu s hirurgom. Međutim, nije se tu zaustavila, nego je ključem izgrebala i njegov auto, koji je bio parkiran ispred zgrade.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu, koja je kratko rekla:

- Baš vam hvala što ste me zvali, uvek volim i radujem se da vidim vaš poziv, ali stvarno ne bih dalje to komentarisala. Podsećanja radi, Srpski telegraf prvi je obelodanio vezu Edite Aradinović i predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke na Vračaru Andreja Bajeca, koji se zbog pevačice razveo od supruge, sa kojom ima sina. Pevačica je nedugo nakon toga potvrdila da je u vezi, a u javnosti su osvanule i njihove zajedničke fotografije sa jednog njenog nastupa.

Edita priznala da je bivšem razlupala stan i uništila auto

U prilog priči do koje smo došli govori i činjenica da je pevačica nedavno prilikom gostovanja u jednoj zabavnoj emisiji ispričala kako je bivšem dečku napravila veliku štetu.

- Imala sam izliv besa, ali sam u potpunosti bila u pravu, bila sam povređena. Bivšem dečku sam razlupala automobil, da ne kažem, demolirala. I ceo stan sam mu razlupala, pobacala kroz prozor stvari s trećeg sprata. Da sam imala vremena, verovatno bih sve u besu iseckala, ali nisam stigla - rekla je Edita, mada tvrdeći za naš list da se to dogodilo pre pet godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radojičić

02.12.2020 12:33

Jeremić što je uradio nikad niko više od njega neće, pokopao je toliko puta Srbiju da se crveni i dalje zbog njegovih postupaka.