TOPALKOVA ĆERKA SE PERE OD SKANDALA: Helena negira da je ljubavnica, za aferu krivi vodiiteljku "Parova"

Autor:

Zabava

28.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Jeleni je bilo da to demantuje, ali pošto ona neće, evo ja ću. Njoj je bitnija slava od toga što joj svaki drugi dan čuvam dete i lično ga preuzimam od nje, tvrdi Topalovićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/helena_topalovic
Jelena i Helena

Otkako je procurilo u javnost da je Helena Topalović u vezi sa oženjenim muškarcem koji s voditeljkom Hepi televizije Jelenom Dimitrijević ima sina naslednica folk pevača Milana Topalovića Topalka označena je kao ljubavnica.

Kako bi razuverila sve da je njena ljubav zabranjena, Helena je nekoliko dana nakon što je Srpski telegraf raskrinkao s kim se zabavlja našoj redakciji dostavila dokaz da je njen dečko Dragan Aleksić slobodan kao ptica na grani. Naime, ona nam je prosledila fotografiju presude sa brakorazvodne parnice Jelene i njenog, kako Helena tvrdi, sada već bivšeg supruga. Očito joj je prekipelo to što se voditeljka "Parova" sama nije izjasnila o bračnom statusu, nego je prepustila suparnici da po medijima dokazuje da nije druga, zbog čega je i oplela po Jeleni.

 Njih dvoje dve i po godine zvanično nisu zajedno, otkad se Jelena porodila. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica

- Priča da sam ja ljubavnica je čista izmišljotina i to nema veze s vezom, nema potrebe da se piše o mojoj i njegovoj vezi, svoju privatnost čuvam. Pošto vaša koleginica (Jelena Dimitrijević) neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih, možete opet da je zovete (Jelenu Dimitrijević, prim. aut.), pa da je pitate za komentar pošto će verovatno sada iskomentarisati. Pošto je jako čudno da je osobi, od koje lično preuzimam dete i čuvam joj ga svaki drugi dan, bitnija slava od ove izmišljotine - poručila je Topalovićeva, koja je na društvene mreže kačila slike sa detetom i naglasila da njen izabranik već duže vreme nije u braku.

 

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadimitrijevic

 Jelena: Ne zanima me ništa, osim mog deteta

Iako je do sada odbijala da komentariše, ovim povodom se i Jelena oglasila:

- Ja se nikada nisam oglašavala u medijima, ne treba mi pažnja, ne skupljam folovere preko medija i novina i ne zanima me ništa, osim mog deteta.

 

- Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine zvanično nisu zajedno, otkad se Jelena porodila. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve i po godine živi sa majkom. Nema šta ko više da mi nakači, bilo kakve afere na mene, što se mene tiče, ja sam svoje uradila, ali ne garantujem za njega da ne bi tužio sve redom da mi se nakači još nešto. Ja sam bila slobodna žena i on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja. On dečko svakako ne treba da se provlači po novinama, on nije javna ličnost, nisam ni ja, ali eto kada je već došlo do toga, nema potrebe da se tako nešto provlači i piše po novinama. Jedino zbog njega sam dala dokaze, ja mogu da trpim, pretrpela sam svašta što se tiče udara i tekstova. On, jednostavno, ne želi to da trpi, nije navikao, tako da, eto, to sam uradila samo zbog njega - završava Helena.

 

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Instagram/helena_topalovic

S Damirom sam raskinula posle Nove godine

Helena je bila interesantna medijima i zbog toga što se zabavljala sa teniserom Damirom Džumhurom, s kojim se, kako su mediji pisali, viđala i tokom leta, kada je, kako se sada ispostavilo, uplovila u novu romansu.

- Što se tiče Damira, ja sam više od pola godine, ako ne i pre sedam, osam, meseci, raskinula s njim, to jest, posle Nove godine, tako da on nema nikakve veze s novom vezom - rekla je Topalovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading