Spremna na sve! U fejk braku do kraja godine: Severina sa Kojićem samo zbog suda!

Autor:

Zabava

06.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić ne odustaje od pravne borbe za sina Aleksandra, kojeg ima sa srpskim biznismenom Milanon Popovićem. Kako Srpski telegraf saznaje, problematičan brak sa Igorom Kojićem, a i razvod, koji oboje žele, već izvesno vreme stavila je na čekanje dok ne reši, tačnije ne povrati, starateljstvo nad sinom, koje je krajem prošle godine pripalo ocu.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Severina i Igor

Naime, nedavno je brak Severine i Igora po ko zna koji put upao u krizu, a kada su pevačica i njen izabranik shvatili da u javnosti po Seve ne izgleda dobro to što ima brojne razmirice tokom borbe za starateljstvo, odlučili su da se prividno pomire i smire medijsku prašinu koja se digla u njihovom odnosu do okončanja presude za starateljstvo nad Severininim sinom.

- Severina na sve načine pokušava da vrati sina Aleksandra, to jest da dobije starateljstvo nad njim. Ona je sigurna da će joj to poći za rukom ukoliko ne bude imala ispade, koje je do sada često pravila. Zbog svega toga je odlučila da bar na izvesno vreme glumi srećnu ženu pored još uvek zakonitog muža Igora Kojića, a da će nakon odluke o starateljstvu podneti razvod i staviti tačku na brak. Ona je sa Kojićem samo zbog suda i ni zbog čega više. Želi da zataška glasine i zato je pristala da se sa njim navodno pomiri - kaže dobro obavešteni izvor za Srpski telegraf.

Kako izvor tvrdi, u prilog ovim navodima govori i to što se Seve prekjuče pojavila na jednom sudskom ročištu zbog tužbe koju je Popović podneo protiv nje bez supruga Igora.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Severina i Milan

Ovo je inače 58. postupak koji protiv Severine, njene porodice i saradnika vodi njen bivši partner Milan Popović. Upravo zbog toga je, kako saznajemo, narušen odnos splitske pevačice i Kebinog sina jer je Severinu, navodno, jako razljutila Igorova objava bez dogovora s njom jedne stare karikature, koju je objavio kako bi utišao glasine o njihovom raskidu.

Igorov pokušaj da ismeje Milana Popovića, Severinu je jako razljutio jer mu ne želi davati apsolutno niti jedan novi povod za tužbu

Na Kojićevoj pomenutoj objavi uz sebe i Severinu ubacio je i foto-montažu Milana Popovića, što je, kako saznajemo, nju ozbiljno zabrinulo i jako naljutilo jer dok je u silnim postupcima s Popovićem ne želi da mu daje apsolutno niti jedan novi povod za tužbu.

Foto: e-stock/KOBRA

Milan Popović: Severina uvek od sebe svesno pravi žrtvu!

Zbog navoda da je Kojićevu i sina Aleksandra ilegalno pratio, Milan Popović je tužio Severinu i advokata Daria Budimira, te je tada izjavio:

- Majka opet od sebe pravi žrtvu i svesno pokušava da me okarakteriše kao nekoga ko se povlači po sudovima, ne otkrivajući detalje zašto su tužbe podnesene. Svako normalan bi na mom mestu podneo tužbu za to što su ona i njen advokat napravili. Kako on piše žalbu zastupajući nju, morao sam da uključim i nju s obzirom na to da se pretpostavlja da su te neistinite tvrdnje informacije koje mu je ona dala - izjavio je tada Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading