LUKAS: Ako u ovoj zemlji zakona , tata će biti tu!

Zabava

07.09.2017

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas poslao emotivnu poruku svojoj ćerkici Viktoriji.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Lukas

Naime, Lukas je pre nekoliko dana optužen da je fizički napao svoju suprugu Sonju Vuksanović, zbog čega je završio iza rešetaka. Nakon čega je kako je sam rekao priznao zločin koji nije počinio samo kako ne bi vreme provodio u pritvoru. 

Od kada je dobio zabranu prilaska supruzi Sonji, nema kontakt sa njihovom zajedničkom ćerkom Viktorijom kojoj je kako Lukas kaže oduzet mobilni telefon.

- ZLATO TATINO SADA TATA NE MOŽE DA TE VIDI I ČUJE! ALI DUŠO MOJA JEDINA, AKO U OVOJ ZEMLJI IMA ZAKONA ZA TATU BIĆE GA I ZA MAMU! USKORO ĆE TEBE TVOJ TATA ZAGRLITI I POLJUBITI I BITI SA TOBOM DO MILE VOLJE! VIKI VOLIM TE I NIKO NIKADA NEĆE STATI IZMEDJU NAS, PA MAKAR TO BILA I TVOJA MAMA!!!! VOLI TE TVOJ TAJA - napisao je Lukas na svom Instagram profilu.

 

 

Osim toga Lukas je podelio i objavu na kojoj je profil njegove ćerke Viktorije gde je naveo da njegova Viki za sada ide maminim stopama kao i starije sestre Sofije.

- Takođe iz vaspitnih razloga "moje dete" ima instagram profil upravo sada! (doduše tata je blokiran, pa je morao kod prijatelja da slika ovu stranicu ) Moja mala "blogerka" ide putem mame i starije sestre! ZA SADA  - napisao je Aca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading