Marija gađala Viki stolicom: Evrovizijska pobednica pokazala da ima kratak fitilj pa htela da napusti snimanje!

Autor:

Zabava

21.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera na snimanju popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" uvek je dinamična, a novi sukob nastao je kada je Marija Šerifović gađala Viki Miljković stolicom i za dlaku je pogodila!

Foto: youtube.com/printscreen
Viki i Marija...

Naime, evrovizijska pobednica je opet pokazala da ju je vrlo lako izbaciti iz takta, a ovoga puta ju je iznervirala Miljkovićkina neodlučnost. U toku duela publici su se predstavila dva kandidata, jedan kome je mentor Jelena Karleuša i drugi kome je mentor Marija, a Viki se dugo premišljala ne želeći ni jednom ni drugom da da svoj glas. Vlasnica hita "Bubice" glasala je u potpunosti mimo svih protokola, a kako su oba kandidata imala po pet glasova, trebalo je da se uradi preglasavanje, ali je Miljkovićka bila neodlučna i tada.

Marija se razbesnela kad je Viki posle dužeg vaganja glas dala Karleušinom takmičaru

Iako se Saša Popović obratio Viki rečima da glas mora da dodeli jednom od kandidata, pevačica to nije želela sve do trenutka kada je Marija počela da viče. Polemika oko glasanja se vodila nekoliko minuta, a kad je Šerifovićka počela da urla na Viki, ona je dala glas Karleušinom kandidatu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marija bila van sebe...

Šerifovićku je iz takta izbacila Miljkovićkina neodlučnost, pa je počela da viče na nju, a svađa se završila kad su po studiju počeli da lete predmeti

Marija je tada skroz izgubila kontrolu, pa je ustala, zgrabila stolicu i bacila je ka Miljkovićki, koja je za dlaku izbegla da bude pogođena. Marija je tada besno uzela stvari i i krenula ka izlazu u nameri da napusti "Grandov" studio i snimanje, ali su kolege iz žirija kasnije uspele da je ubede da ostane i ne pravi dramu. Kako takmičenje odmiče tenzija među članovima žirija neprestano raste s obzirom na to da je ovo prvi put da u takmičenju "Zvezde Granda" stručni sastav ima svoje kandidate sa kojima radi i koje treba da spremi i odvede do finala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Uvek se raspravlja na snimanjima...

Podsećamo, Viki Miljković se na snimanjima obično često raspravlja i svađa sa koleginicom Jelenom Karleušom jer im se mišljenja ne poklapaju, a čini se da na ratnu nogu staje i sa Šerifovićkom, kojoj se očigledno ne dopada kako Viki glasa.

Takmičarki sevnule gaćice!

Ivana Bogićević (20) iz Ugrinovaca pobrala je simpatije u poslednjoj emitovanoj emisiji, ali je sve ostavila bez teksta kada joj se suknja podvrnula dok je igrala, pa se u prvom planu našao njen donji veš. Bogićevićka je izvela pesmu "Počnimo ljubav iz početka" pevačice Beti Ðorđević, a iako je žiri izrazio naklonost prema njoj i reči hvale, nakratko su svi ostali zabezeknuti kad su Ivanine gaćice počele da sevaju, te niko u prvi mah nije znao da li je ovo bila namera kandidatkinje ili se peh slučajno dogodio. Dok je njena mentorka Violeta Viki Miljković govorila je "Bravo" u jednom trenutku, u sledećem se sledila kada je videla šta se dešava, a Marija Šerifović je sve vreme pravila grimase. Ipak, žiri takmičarki ovo nije uzeo za zlo, pa su mali incident ostavili po strani, te se bacili na komentarisanje njenog nastupa i pevanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading