Sloba progovorio o Kijinom dečku, pa otkrio: Prija mi ona!

Autor: Blic.rs

Zabava

20.03.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović iskreno je progovorio o informaciji da njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar ima novog dečka, ali i o činjenici da mnogo vremena provode zajedno na snimanju "Pinkovih Zvezda".

RepublikaFoto: Promo foto
Kija ima dečka, a on ne veruje... Sloba

Radanović nije verovao da je Kija našla novog dečka, a sada joj je poželeo sve najbolje:

- Ako ga ima, to je lepo. Neka je čuva i neka je pazi - kaže pevač koji sedi u žiriju “Pinkovih zvezda” pored bivše supruge.

- Nije mi neprijatno što sedim pored Kije. Čak mi i prija. Ja sam osoba koja želi njoj dobro. Šta god da se izdešavalo i koliko god mi imali tih čarki u prošlosti, za deset godina da joj nešto zatreba, ja ću biti tu - istakao je on i dodao da nema vremena za ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/ IDJTV™
Baš je briga šta Sloba misli... Kija

- Nemam vremena da je tražim. Mada ljubav ne treba da se traži, ona će se desiti. Imam mnogo obaveza. Jedva dočekam da vidim krevet da legnem, da se naspavam - objašnjava Radanović.

Da se pričama o ljubavnom truglu Kija - Sloba - Luna i dalje ne nazire kraj svedoči i to da Đoganijeva i dalje u rijalitiju komentariše Radanovića u negativnom smilu.

- Ne razmišljam o tome jer me to sputava na putu kojim želim da idem. Ne pamtim kada me je u “Zadruzi 2” neko spomenuo u pozitivnom kontekstu. Vrlo retko. Od tih koji su “glavni” spominju me samo u negativnom kontekstu. Kao da pokušavaju na bilo koji način da me ocrne samo da bih ispao neka gnjida, a da bi sebe izvukli iz te kolotečine.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Lunu ne želi ni da vidi...

On je izričit po pitanju da li će se po završetku “Zadruge 2” sresti i videti sa Lunom Đogani.

- Naravno da ne. Niti mislim da to treba. Imali smo mi razgovora i svega, ali to više nije potrebno. Želim joj od srca sve najbolje. Ako je to to sa Markom, želim im da budu srećni i zadovoljni i da traju po mogućnosti do kraja života - naglasio je Sloba koji je, za razliku od Lune, sa Kijom ostao u korektnim odnosima.

I dok on ima lepo mišljenje o bivšoj supruzi, Kija često u javnosti prokomentariše Radanovića u negativnom kontekstu.

- To je ona, to nisam ja. To su žene. Tako to shvatam. I zaista ne nasedam ne te čarke, provokacije. Sve mi je tako slatko i kul dok ne pređe granicu. Onda se samo distanciram i ne želim da se upuštam u to - kaže on.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Prija mu Kija... Kockarova i Radanović

S obzirom na to da mu je bivša supruga postala pevačica, a bivša devojka planira da zapeva, zanimalo nas je sa kojom bi pre snimio duetsku pesmu.

- Sa Kijom. Ako nas nekada spoji neka pesma, da nam se dopadne, da se vidimo u tome, da. Sa Lunom ne - iskren je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lidija

20.03.2019 10:11

Bravo Slobo svaka ti je na mestu.Ti i Kija ste predivni zajedno.

Odgovori 24 6
Boro

20.03.2019 13:35

Sloba će da preda knjigu advokatu da pronadje osnove za privatnu tužbu.

Odgovori 17 2