Pretili mu pištoljima, pa mu oteli devojku: Era prepričao stravične detalje sa snimanja spota za pesmu „Pauk“!

Autor:

Zabava

22.02.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internet senzacija koju su mnogi napravili od pesme Andrije Ere Ojdanića „Pauk“ i dalje su aktuelne, a on je gostujući u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića otkrio planove nakon nove popularnosti koju je stekao.

RepublikaFoto: Promo foto
Era Ojdanić i Lav Pajkić...

Erina pesma „Pauk“ imala je mnoge ekranizacije, a Ojdanić je odlučio da ovu numeru snimi ponovo, ali u drugačijem maniru:

-Sve se dogodilo 2003. godine kada smo Goran Starčević i ja snimili kompoziciju „Da sam pauk, mali pauk“. Međutim, tada ta pesma nije bila veliki hit, ali je bila zapažena. Ja sam tu pesmu pevao na narodnim veseljima, vašarima, svuda... A onda se preko noći dogodilo da su ovi momci iz „Negujmo srpski“ napravili haos s tom pesmom. Ja ću sada da napravim tehno verziju te pesme i za tri, četitri dana će biti gotov i spot. Spot će biti potpuno ludilo. Kada budete videli, nećete verovati. To će biti vrh vrhova. Ima jedna devojka koja je tamo privedena u hotel „Era“. A onda je bila agresija na mene, radili su pištolji, puške kako bi mi oteli tu devojku. Ja sam se borio kao lav- otkrio je detalje sa snimanja Ojdanić.

Foto: Promo foto
Erina pesma "Pauk" postala veliki hit...

Voditelj Lav Pajkić podsetio je da je i Novak Đoković podlegao trendu pevanja ovog hita, što je Ojdanića posebno oduševilo:

-I naš Novak Đoković je pevao. Ova Srbija ima dva šampiona Novaka Đokovića i Eru Ojdanića – nasmejao je Era sve u studiju.

Šta je Era kazao o skandalima koji ga prate, ali i počecima svoje karijere i planovima da napravi koncert u „Štark Areni“  gledaoci će moći da vide u emisiji „Kontravizija“ u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading