Đani: Stoja me je razočarala!

Autor: D. L.

Zabava

20.02.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani uveliko promoviše svoj koncert u Štark areni, a sada je objasnio da ga je koleginica Stojanka Novaković Stoja posebno razočarala jer je odbila da mu gostuje na nastupu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Radiša Trajković Đani

Naime, folker je objasnio da bi on zbog nje otkazao zakazane nastupe bez razmišljanja, te i da mu nije jasno zašto pevačica nije našla zamenu na mestima gde je trebalo da radi na dan njegovog koncerta, pa mu je žao što verovatno neće otpevati duetske pesme koje su zajedno snimili.

 Đani: U Areni neću pevati Stojine i moje duete

- Stoja je pogodila, valjda, da peva negde osmog marta. Imam dva dueta sa njom i, najiskrenije, bila mi je želja da ona peva sa mnom u Areni, ali šta sad. Ne može - ne može - rekao je pevač, pa je potom objasnio da on ne bi sebi dozvolio da se ne pojavi kao gost na njenom koncertu ako bi bio pozvan.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Stoja

- Ja bih sigurno otkazao nastupe da me Stoja pozove da joj budem gost u Areni. Bez razmišljanja. Šta je, tu je, svakako neću da se ljutim zbog njene odluke. Ona najbolje zna zašto je ispalo ovako - rekao je iskreno Đani i dodao:

- Ne verujem da ću pevati u Areni naše zajedničke pesme. To ne bi zvučalo onako kako treba.

Seka Aleksić je, za razliku od Stoje, rado prihvatila da bude Đanijev gost

Inače, Trajković je u emisiji "Amidži šou" otkrio da će mu na koncertu u Areni gost biti i pevačica Seka Aleksić, te i da mu je drago što je sa velikim zadovoljstvom prihvatila da zapeva na njegovom spektaklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

20.02.2019 21:06

Zašto da otkazuje nastup samo zbog dve pesme?