Sa mojim ljubavnim životom je kraj: Emina Jahović iskreno posle raskida sa Sadetinom Saranom!

Autor:

Zabava

19.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavila sam tačku na vezu koju sam imala posle razvoda. Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogo stvari, sada sam samo fokusirana na posao, rekla je pevačica za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Pop pevačica Emina Jahović (37) trenutno promoviše novi singl "Vukovi", koji nije ni nalik numerama koje je prethodno snimila jer govori jasno o njenom razvodu od Mustafe Sandala, a za Srpski telegraf je izjavila da je posle raskida sa partnerom Sadetinom Saranom došao kraj njenom emotivnom životu! Naime, atraktivna pevačica se sada maksimalno fokusira na karijeru, pa ne očekuje da će se u skorije vreme zaljubiti.

- Mislim da u ovom trenutku mogu da kažem da mog emotivnog života više nema. Ja sam se razvela pre devet meseci i mislim da mi je sada potrebno da prođem kroz taj neki poslerazvodni period. Svi mi u životu imamo emotivne padove i to je normalno. Potrebno je da sebi damo vremena da to sve prođe i dođe na svoje mesto. Sada više ne plačem.

Sa Mustafom se čujem samo kada su deca u pitanju. O karijeri više ne pričamo.

Razvod te je inspirisao da napišeš tu pesmu?

- Sve što sam prošla od momenta kad sam shvatila da ću da se razvedem svedeno je u tu pesmu.

U spotu se vidi kako jedan muškarac viče na tebe. Je l' ti se desilo to nekada i privatno?

- Nije mi se, na sreću, to nikada dogodilo. To je samo spot, a sve smo morali slikovito da prikažemo. Gluma je morala da bude prenaglašena da bi se ta emocija dobro iznela.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
Stavila tačku na ljubav sa Sadetinom

Pre samo par meseci si izjavila da si zaljubljena. Zbog čega si raskinula sa Sadetinom Saranom?

- Znam, sećam se, ali sada više nisam. Stavila sam tačku na vezu koju sam imala posle razvoda. Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogo stvari, pa sam rešila da sve to okončam. Nije nam se ni način života preterano poklapao i jednostavno sam odlučila da napred krenem sama. Obično veze koje se započnu posle razvoda nisu nešto stabilne. Ne znam zbog čega je to tako. Sadetinu i meni se pogled na neke stvari bitnije razlikovao, tako da smo na kraju shvatili da je bolje da se rastanemo nego da silimo nešto čemu nema budućnosti.

Reakcije na tvoju pesmu "Vukovi" su odlične, a veliki broj kolega ti je pohvalio ovaj singl.

- Moram da kažem da mene kolege stvarno vole. Nema sujete u našem odnosu. Ja radim čak pesme za mnoge pevače, a svoju novu pesmu sam natopila emocijama i mislim da se to kroz slušanje jasno oseća.

Energija Milice Todorović je posebna i mnogo mi je drago što sam sa njom uradila duet

Kako su tvoji sinovi Jaman i Javuz?

- Odlično su. Idu u školu i sve je sada došlo na svoje mesto.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Sa Mustafom je u kontaktu samo zbog dece

Da li se čuješ sa Mustafom? Je l' čuo novu pesmu?

- Nismo Mustafa i ja često u kontaktu, pa ne znam da li je čuo. Kad se čujemo, to je uglavnom oko dece. Kad je posao u pitanju, više jedno drugom ne otkrivamo ništa i mislim da je to u redu.

Je l' normalno razgovarate kada se čujete?

- Da, sve je u redu. Najnormalnije moguće. Mi se jesmo rastali, ali kad je reč o deci, tada smo najbolji roditelji na svetu.

Tvoja pesma "Limunada" sa Milicom Todorović ima preko 60 miliona pregleda. Hoćete li možda u budućnosti opet sarađivati?

- Znam da je pesma pokupila ogromne simpatije. Miličina energija je posebna i mnogo mi je drago što smo uradile tu pesmu. Zasad ništa ne bih otkrivala, ali radim trenutno na nekim pesmama i novim projektima, pa eto, ko zna. Možda vas uskoro nečim iznenadim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading