Kija ga nazvala biseksualcem, a ovako joj je Sloba odgovorio!

Autor: Scandal

Zabava

20.01.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na spekulacije da je Sloba Radanović noć uoči 15. januara proveo sa starletom Natašom Šavijom, oglasila se njegaova bivša supruga Kristina Kija Kockar i žestoko ga isprozivala:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Poludela zbog Šavije... Kija

- To je njegov nivo, ali razumem ga jer što više lakih devojaka, to će lakše prikriti da je biseksualac, što je tužno da na taj način laže sebe i druge, svoju porodicu, pa i mene. Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila - ljutito je izjavila Kija koja se ovde nije zaustavila:

Foto: instagram.com/natasa.savija
Sloba bio i sa njom... Nataša Šavija

- Uvek sam se trudila da zaštitim ljude koje volim, pa čak i od njih samoh. Večiti romantik, vitez i bez lažne skromnosti mogu reći da sam uvek bila veliki prijatelj, pa i na svoju štetu, ma uvek na svoju štetu, godinama i mesecima! Verovala sam bezuslovno i sebe uveravala da nekom pomažem! Ali ako neko uporno radi neke stvari, i ne obazire se na posledice svojih postupaka i svojih laži, a ti pokušavaš da zaštitiš istog tog od njega samog! Ja više ne želim da učestvujem u tome, ni kao prijatelj ni kao žena, ni kao poznanik, ni kao ljudsko biće! A ti nastavi da lažeš druge ljude, sebe i mene.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Sloba Radanović

Međutim, izgleda da Sloba nije želeo preterano da se brani, ali je jasno stavio svima do znanja da Kristina veruje u laž:

- Nikad se ne prepiri sa onim ko veruje u sopstvene laži - objavio je Sloba na engleskom jeziku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poručio Kiji... Sloba Radanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lazar

20.01.2019 15:00

Šavija Šašavija je javna ženska.

Odgovori 16 1
Darko

20.01.2019 15:16

Bravo Slobo, taman tako, dobro si rekao...posalji vise onu bivsu nek sama blebece , a ti fala bogu mozes naci finu, lijepu devojku ,neka da te postuje i ceni..svu srecu ti zelim jer si dobar pevac i covek

Odgovori 1 17
Zec

20.01.2019 16:35

@Darko - Sloba nikako nije dobar čovek. Dobar čovek ne rastura svoj brak, ne švaleriše se i ne vredja svoju suporugu, kao što je on radio u rijalitiju. A plus toga stalno laže.

Odgovori 10 1