Hitno operisana: Jeleni Kostov pozlilo!

Autor: Blic.rs

Zabava

16.12.2018

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kostov pozvala je hitnu pomoć kada je osetila snažan bol u grudima, zbog čehga je hitno prevezena u bolnicu.

Foto: instagram.com/jelenakostov
Hitno operisana... Jelena Kostov

Kada je stigla u bolnicu, pevačici su urađeni svi pregledi i ustanovljeno je da je došlo do pucanja silikonskih implantanarta u jednoj od dojki zbog čega je hitno prevezena u operacionu salu, otkriva izvor:

RepublikaFoto: youtube.com/RadioS3Official
Prošla kroz pakao... Jelena

- Jelena je osetila jak bol u grudima koji nije prestajao, zbog čega je odlučila da potraži pomoć lekara. U prvi mah nije pomislila da je problem sa implantom koji ima, ali nije ni shvatila koliko je ozbiljna situacija kada su joj rekli da je silikon pukao. Zato joj je doktor odmah predočio ozbiljnost situacije, što ju je dodatno uplašilo. Rekao joj je da joj je pukao silikon u grudima zbog čega mora biti operisana po hitnom postupku. Istog trenutka je hospitalizovana i pripreme za operaciju su obavljene rekordnom brzinom, kako bi se što pre našla u operacionoj sali - kazao je izvor koji dodaje da je nakon operacije usedio još teži period:

- Operacija je uspešno urađena i Jelena se brzo probudila iz anestezije, ali je tek tada usledila agonija. Zapravo, taj postoperativni postupak je jako zahtevan i mučan. Jelena je morala mesec dana bukvalno da leži. Nije smela da se kreće, niti da ima bilo kakvu fizičku aktivnost, zbog čega je morala da otkaže sve nastupe u tom periodu koji su bili zakazani mesecima unazad- zaključio je izvor.

Pevačica o ovom nemilom događaju nije bila dostupna za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading