Reper ponovo u društvu mlade pevačice: Rasta se švaleriše s Elenom!

Autor:

Zabava

14.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta usnimljen je kako veče provodi u društvu pevačice u usponu Elene Kitić, sa kojom je ostvario poslovnu saradnju, a zbog nje ga, po svemu sudeći, prate glasine da se švaleriše!

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Stefan Rasta...

Naime, kako navodi ekipa "Paparaco lova", oni su uhvatili repera kako sa naslednicom folkera Mileta Kitića ispija piće u jednom prestoničkom kafiću, a Đurić se sa Kitićevom posle toga odvezao u nepoznatom pravcu.

- Rasta se sa Elenom, njenom drugaricom i nekoliko prijatelja uputio u jedan prestonički restoran, a ubrzo im se pridružila i pevačica Sandra Afrika. Nakon što su se svi ispozdravljali, ušli su u kafić u kom su se zadržali nekoliko sati.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Elena Kitić...

- Kada su završili sa kafenisanjem, rastali su se i krenuli svako u svom pravcu, a Đurić se sa Elenom odvezao sam. U trenutku kada je uočio paparaco ekipu, već je bilo kasno jer je iz njegovog automobila u isto vreme izašla i Elena, s kojom se reper osamio - završava izvor.

Stefan se iz kafića u nepoznatom pravcu odvezao sa Miletovom ćerkom

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Ana Nikolić i Rasta nekada...

Podsetimo, Srpski telegraf prvi je 6. novembra pisao da se reper razvodi od pevačice Ane Nikolić zbog afere koju ima sa Kitićevom, a o tome su domaći mediji brujali danima. Kako je izvor za naš list tada naveo, reper i Elena prekinuli su poslovnu saradnju zbog emocija koje su se izrodile, posebno kod Raste, ali ih to očito nije sprečilo da nastave da se viđaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading