Darka posećuje hodža u bolnici: Isteruje mu demone i crnu magiju!

Autor:

Zabava

20.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićevi roditelji Branka i Milan doveli imama iz Novog Pazara da pevača izvuče iz kandži droge. Već je prošao kroz neke od postupaka isceljenja

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić...

Pevač Darko Lazić, koji se već 29 dana oporavlja od stravičnog udesa, danima je u teškom psihičkom stanju zbog apstinencijalne krize izazvane ranijim konzumiranjem narkotika. Kako Srpski telegraf saznaje, Darkovi roditelji Milan i Branka doveli su u KBC Zemun, gde se pevač trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, hodžu Nedžada Mehmedovića iz Novog Pazara kako bi njihovog sina pomoću ritualnog isceljenja izvukao iz kandži narkomanije.

- Darkovi roditelji prolaze pakao već skoro mesec dana, a budući da nisu znali kako sina da izvuku iz pakla apstinencijalne krize, u kojoj se našao, odlučili su da dovedu hodžu. U pitanju je poznati imam Nedžad Mehmedović iz Novog Pazara, sa kojim je Lazić već imao kontakt pre godinu i po dana. Tada je Lazić samo želeo da se upozna sa čovekom koji je mnogima pomogao, a Branka i Milan su sada kontaktirali s njim kako bi iz njihovog sina isterao džine i sihire, odnosno zle demone za koje su sigurni da ga zaposeli - tvrdi dobro obavešteni izvor i dodaje da je Darko već prošao kroz neke od postupaka isceljenja.

Hodža tvrdi da su Darka zaposeli džini i sihiri, koje je pevaču poslala neka osoba koja se time bavi

- Imam je Kuranom lečio Lazića i molio se za spas njegove duše. Darko se nakon obreda osećao bolje, a Mehmedović je uverio pevača i njegovu porodicu da će se njegova duša spasti nakon što mu uskoro donese hodžin zapis koji će Lazić uvek morati da nosi sa sobom - otkriva izvor i konstatuje da je hodža, nakon što je pročitao molitvu za Lazića, otkrio pevaču i njegovoj porodici šta je razlog stanja u kome se on našao.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zabrinuta porodica...

- Mehmedović je odmah posle čitanja Kurana uverio Darka i njegove roditelje da je na Lazića bačena crna magija. On je ispričao da su Darka zaposeli džini i sihiri, koje je pevaču poslala neka osoba koja se time bavi. Kako hodža tvrdi, Darko je godinama upleten u magiju iza koje stoji osoba koja je ozbiljno rešila da mu uništi karijeru i porodicu - zaključio je izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading