Neda Ukraden sa svetskim džet-setom: Pevaću na sceni sa Enrikeom Iglesijasom!

Autor:

Zabava

19.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika balkanska zvezda Neda Ukraden višedecenijsku karijeru ne privodi kraju, šta više, novi i sve veći projekti tek su u planu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/www.instagram.com
Spremaju spektakl: Neda i Enrike

Pevačica je za Srpski telegraf otkrila da će se pojaviti na prestižnom festivalu European Music zajedno sa planetarnom zvezdom Enrikeom Iglesijasom.

Ovaj događaj održaće se od 3. do 5. maja 2019. u Las Vegasu. Kako se priča u estradnim krugovima, pevačica je za ovaj nastup dobila pozamašnu sumu, a prvi deo honorara je već uplaćen na njen bankovni račun. Tek kada je dobila deo honorara, Neda je poverovala u ovu nestvarnu priču.

Kako se sada osećate i kako teku pripreme za ovaj spektakl?

- Toliko sam uzbuđena, da ne mogu da verujem, ali pošto sam potpisala ugovor i prvi deo dogovorene sume je uplaćen, onda više nije šala. Onda više ne moram ni da idem (smeh). Kada je došao poziv da li bih učestvovala u Las Vegasu na festivalu na kome će pevati Enrike Iglesijas, pomislila sam da se neko sa mnom šali.

Neda: Razmišljam kako bi te zvezde iz Las Vegasa gledale na naše garderobe i magacine, gde se obično presvlačimo

 Ko vas je prvi pozvao?

- Pozvali su me iz rumunske televizije, a onda se javio američki menadžer u ime tog festivala. Prepiska s njim je trajala. Čovek me je pitao ko je odgovoran za potpis ugovora, misleći da ja imam producentski tim menadžera. Tamo nema ni pevača iz ulice da nema svog menadžera.

 Zbog čega su izabrali baš vas?

- Svakoga zanima kako to da nisu daleko popularnije pevačice od mene pozvali. Ove koje pune arene, stadione, neka druga imena. Objašnjenje je sledeće. Da sam ja najveća balkanska zvezda, koja već 50 godina imam jedan autentičan zvuk, što sam vrlo popularna na Balkanu, prisutna, aktuelna i što sam svetski proizvod jer su mi pesme prevedene na svetske jezike.

RepublikaFoto: Promo foto
Rame uz rame sa Iglesijasom...

Ko vam je od kolega sa estrade čestitao?

- Niko od kolega mi se nije javio, niko mi nije čestitao. Šokiraju se. Iznenađeni su i skamenjeni.

 Da li ste upućeni kakva kampanja prati najavu festivala?

- Upućena sam i bila sam šokirana. Ide najava sa mojom fotografijom kao promo, kao i spot, na NBC i FOX televizijama. Oni vrte moje pesme. To je uspeh i za ovu sredinu. Svi ovo sanjaju, svi koji su malo makli izvan svoje avlije, san im je prava scena. Onda razmišljam kako bi te zvezde iz Las Vegasa gledale na naše garderobe i magacine, gde se obično presvlačimo.

Pedeset godina ste jedna od vodećih zvezda, ali i dalje tako jednostavni i prizemni. Da li ste svesni svoje veličine?

- Moja veličina je upravo u tome i razlog trajanja. Zamislite da sam bila neka lujka koju je ponela slava i otišla negde i tresnula, kao i što se dešava. Ja sam osoba koja se školovala za nešto drugo, pevanje je bilo moj hobi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading