EKSKLUZIVNO! SPISAK VODITELJKI I PEVAČICA PROSTITUTKI

Autor:

Vesti

31.07.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seks-biznis na jahtama ponovo cveta! Dok građani letnje mesece koriste za odmor i uživanje s porodicom, pojedine dame iz srpskog džet-seta tad najviše rade i zarađuju, i to zahvaljujući svom telu.

RepublikaFoto: facebook.com/Bozana Vujinovic
Božana je takođe jedna od mnogih za koje se sumnja da radi mutne poslove prostitucije

Kako Srpski telegraf saznaje, najstarijim zanatom, kako se sumnja, ove godine u Crnoj Gori i Hrvatskoj bavi se minimum deset poznatih žena iz Srbije. Među njima su dve političarke, tri starlete, dve pevačice, dve voditeljke i glumica koje za noć sa bogatom klijentelom zarađuju i do 5.000 evra!

Voditeljku često gledamo na TV. Odavno je u poslu i čak vrbuje mlađe koleginice

BOGATA KLIJENTELA

Izvori Srpskog telegrafa objašnjavaju da u poslednje vreme srpske elitne prostitutke sve češće "tezge" imaju i u Italiji, a klijenti su im najčešće Rusi, Italijani, ali i sportisti i političari iz Hrvatske i Crne Gore. Sa mušterijama se uglavnom sastaju na jahtama, u poznatim klubovima i hotelima, a njihovo druženje može ponekad da potraje i po nekoliko dana.

- Pojedini klijenti vole da budu u društvu poznatih devojaka - starleta, učesnica pojedinih rijalitija ili na bilo koji drugi način medijski eksponiranih devojaka. Oni ne žale da daju novac kako bi bili viđeni s njima, a na kraju i orgijali, pa ih obasipaju i skupocenim poklonima - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako objašnjava naš sagovornik, tri pevačice za koje se sumnja da prodaju telo neretko se hvale učestalim nastupima u Crnoj Gori, iako zapravo nijednu tezgu nisu imale.

- Na taj način pokušavaju da opravdaju odlaske na primorje, ali i pozamašne honorare koje donose kući. Radi se o dve plavuše i jednoj brineti. Dve se odavno bave muzikom, a treća je nova "na sceni" i praktično je iz prostitucije otišla u pevačice. Jedna od dve "starije" koleginice je čak udata i ima dete - objašnjava naš izvor.

ČINJENICE

Foto: pixabay.com

Poznati u leglu prostitucije

1. političarka

2. starlete

3. pevačice

4. glumica

5. voditeljke

 

MART 2018. Sedam elitnih prostitutki uhapšeno u stanu na Novom Beogradu gde su klijentima pružale seksualne usluge za novac. Osim njih, iza rešetaka su se našla i tri makroa, a u stanu je zatečena i jedna mušterija

AVGUST 2017. Zadarska policija uhapsila je četiri makroa, među kojima je i srpska državljanka. Oni se terete da su organizovali prostituciju na jahtama i u apartmanima. Srpkinja je pružala i seksualne usluge

Spasić: Ugledne dame seks papreno naplaćuju

Foto: ST/V. LUKIĆ

- Svi oni imaju jahte ne samo po Crnogorskom primorju, već i po Hrvatskom, zatim po Italiji, Španiji... Sezona prostitucije traje oko tri, četiri meseca i tu se radi o dobrostojećim, uglednim ženama kao što su modne kreatorke, pevačice, političarke, novopečene starlete - kaže Spasić.
On dodaje da njihove usluge ne koriste samo naši biznismeni i da one imaju posebne menadžere.
- Naše "jahting-dame" su veoma popularne i tražene i među strancima. Njihovi menadžeri pripadaju kriminalnom podzemlju i njih možete naći u gradovima poput Beograda, Podgorice, Budve, Bara, Splita. Poznato je da se sve to papreno naplaćuje i jedna naša ugledna žena je na jahti hrvatskog bogataša provela između 20 i 30 dana i za to uzela cifru od oko 10.000 evra. Starlete koje su već deklarisane kao prostitutke uzimaju znatno manju cifru i njima nije strano da menjaju klijentelu i tokom leta promene nekoliko jahti - dodaje Spasić.

Božana na spisku makroa

RepublikaFoto: instagram.com/missbozen_

Iako ima samo 24 godine, Banjalučanka Božana Vujinović je odavno poznata srpskim medijima. Ona je sa Mimi Oro uhapšena 2014. godine u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji. 

Njeno ime je tada pronađeno među dokumentacijom koja je zaplenjena od makroa Mihaila Maksimovića. Kako je često boravila u Dubaiju, Božanu su mediji 2015. godine povezivali sa aferom "Harem". 

Ona je tada rekla da "nema veze sa prostitucijom i da je u Dubaiju boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga". Mediji su početkom godine pisali da je uplovila u vezu s Acom Lukasom.

Što se tiče starleta, one "ne izbijaju iz medija" i da gotovo svakodnevno ih gledamo.

- Njima je svako pojavljivanje u novinama reklama i na taj način dižu sebi cenu, zbog čega prave skandale samo da bi se o njima pričalo. Slično je i sa voditeljkama. Jedna vodi manje gledanu emisiju, dok drugu često gledamo na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. U pitanju je voditeljka koja je odavno u poslu i koja, prema nekim saznanjima, čak i vrbuje mlade koleginice za prostituciju - navodi naš izvor.

KOKAIN U GAĆICAMA

Podgoričanka Ema Đuhić (26) uhapšena je sa Željkom Rolović (41) u avgustu 2016. u tivatskoj marini Porto Montenegro zbog posedovanja droge. One su, sa još tri osobe, uhapšene prilikom ukrcavanja na jednu luksuznu jahtu u marini.

- Policija je tada u donjem vešu Đuhićeve pronašla 7,5 grama kokaina. Njoj je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor, dok su ostali osumnjičeni pušteni na slobodu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Jedna od uhapšenih, Rolovićeva, 2015. je privođena zbog podvođenja srpskih starleta na Crnogorskom primorju.

- Rolovićeva je uhapšena u akciji "Lutka" zbog sumnje da je organizovala pružanje seksualnih usluga srpskih devojaka po hotelima, jahtama i drugim lokacijama na primorju. Ona je priznala krivicu za ovo delo. Srpskoj javnosti poznata je po prijateljstvu sa starletom Sorajom Vučelić - dodaje naš izvor.

OBILAZE KLUBOVE

Za razliku od njih, glumica i političarka manje su poznate široj javnosti.
- One posećuju klubove i razne promocije kako bi bile viđene. Glumica je imala uloge u dva, tri filma, ali su one bile nezapažene, pa je pokušala da se probije i kao voditelj - kaže naš izvor.

PALE POLITIČARKE I STARLETE

RepublikaFoto: instagram.com/ milicazivanovicmimI
Mimi Oro

Mimi Oro prepoznali klijenti

Starleta Milica Živanović (27), poznatija kao Mimi Oro, osuđena je 2016. godine na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog bavljenja prostitucijom. Živanovićeva je najpre osuđena na osam dana zatvora i odslužila je polovinu kazne, a nakon što je prihvaćena žalba njenog advokata, kazna je zamenjena novčanom.
- Tokom suđenja saslušana su dvojica muškarca koja su prepoznali starletu i potvrdili da im je pružila seksualne usluge u zamenu za novac - kaže izvor Srpskog telegrafa.col

Foto: printscreen
Maca Diskrecija

Ucenjivala seks-snimkom

Bosanska starleta Senada Nurkić, zvana Maca Diskrecija, uhapšena je sredinom prošle godine zbog bavljenja prostitucijom i iznude novca. Nurkićevoj je tada određen pritvor do 48 sati, a ovo nije prvi put da je bosanska starleta prijavljivana zbog prostitucije.

- Maca Diskrecija je uhapšena zbog sumnje da je sa muškarcem ugovorala seks preko telefona, a potom snimkom razgovara pokušala da od njega iznudi nekoliko hiljada evra kako ga ne bi poslala njegovoj ženi - kaže izvor Srpskog telegrafa.col

Političarka pala u Italiji

Političarka Andrijana Vasiljević (32), rodom iz Srbije, uhapšena je zbog sumnje da se bavila prostitucijom. Osim nje, iza rešetaka se našlo još osam osoba. Vasiljevićeva je u Italiju otišla 2009. i često je bila glavni akter skandala u vezi s prostitucijom. Politikom je počela da se bavi 2014.col

RepublikaFoto: facebook.com/Željka Rolović
Madam Željka glavna organizatorka

Madam Željka više puta hapšena

Željka Rolović poznatija kao Madam Željka više puta je hapšena zbog sumnje da se bavila organizovanjem elitne prostitucije u Crnoj Gori. Kako su prenosili mediji, po jahtama na koje su dolazili njeni klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportisti i TV lica. Ona je 2016. sklopila nagodbu s tužilaštvom, pa je osuđena na kaznu od 2.500 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading