Jelena najavila frizerki: ZORAN ĆE ME UBITI!

Autor:

Vesti

18.07.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskaz Zorice Gemović, frizerke i prijateljice ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi biti ključan za optužnicu protiv njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je okrivljen za njenu smrt. Svoje odlaske kod frizerke nesrećna pevačica koristila je i da joj se izjada i da otkrije mnoge mračne tajne iz svog odnosa sa Zoranom, ali i drugim Marjanovićima. Ono što je izgledalo kao idiličan brak u stvari je bilo konstantno omalovažavanje, maltretiranje i teror.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Ubijena dok je džogirala: Jelena Marjanović

Vređao je pred drugima

- Jelena mi je rekla da joj je dosta svega, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i ode. Pitala sam je zbog čega se ne razvede, a ona je odgovorila: "Zoko, on bi me ubio" - rekla je Gemovićeva u svom iskazu.

Frizerka: Jelena se nekoliko puta rasplakala. Pitala sam je o čemu se radi, rekla mi je: "Ništa ti ne znaš"

Jelenina frizerka je otkrila i šta je sve mučilo njenu prijateljicu, koja je nekoliko puta i zaplakala u salonu.

- Zoran ju je stalno omalovažavao i vređao. Govorio joj je da je debela, da je ružna, da ne zna ni da se obuče. Vređao ju je da je sva "tetkasta". Sve to je Jelenu mnogo povređivalo. Ipak, strah od Zorana ju je sprečavao da ode iz te kuće - rekla je Gemovićeva.

Čak i odlasci kod frizerke su bili često mučni i neprijatni.

- Zoran je često dolazio sa Jelenom u salon i ostajao. On je određivao kakva će joj biti frizura. Sa njima je dolazila i mala Jana, koja je htela da bude sa majkom i nije želela da ostane sama u kući sa babom i dedom, pa čak ni sa Zoranom. Dešavalo se da Zoran ponekad ode iz salona, ali bi je tada stalno zvao telefonom, po desetak puta, i naređivao joj da požuri. Bilo je vrlo neprijatno - rekla je Gemovićeva.

2.000 ljudi saslušala je policija u okviru istrage o ubistvu Jelene Marjanović

Ne može da izdrži

Nekoliko puta kada su Zoran i Jelena došli kod Gemovićeve u posetu drugi Marjanović je preuzimao ulogu progonitelja i to je bio Zoranov otac Vladimir.

- On bi onda zvao po nekoliko puta, pitao bi kada će se vratiti kući, požurivao ih. Jelena se žalila da Vladimir odlučuje o mnogim stvarima i da utiče na njihov brak, ali i posao, jer su morali da mu ispunjavaju sve želje, pa čak i da menjaju muziku koju su pravili ukoliko se pesma ne bi svidela Vladimiru Marjanoviću - rekla je Zorica Gemović.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Svedok: Zorica Gemović

Ona je dodala da se pevačica nekoliko puta rasplakala govoreći da ne može da izdrži.

- Pitala sam je o čemu se radi, rekla mi je: "Ništa ti ne znaš". Od Zorana, Vladimira i Miloša nije smela da pisne - rekla je frizerka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko Iz Mase

18.07.2018 11:37

Колико нових изјава, свеже пронађених доказа. Је ли могуће да је полиција толико лоше одрадила истрагу да и поред свих тих доказа не може да убеди судије апелационог суда у Зоранову кривицу? Пре бих рекао да се иза свега крије нешто много крупније....