EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Lukasova žena saslušana zbog ubistva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović, supruga pevača Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas, saslušana je u policiji zbog ubistva narko-dilera Luke Radulovića (37) u utorak u poznatoj prestoničkoj kafani "Ispod mosta" u Crnogorskoj ulici. Pored pevačeve supruge, na privatnoj žurki u ovom lokalu bila je i bivša devojka "zemunaca" Aleksandra Šekularac Biba!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Luka Radulović i Sonja Vuksanović

Nisu videle napadača

- U momentu pucnjave u lokalu su bile i Vuksanovićeva i Šekularčeva, koja se svojevremeno zabavljala sa nekadašnjim komandantom JSO Miloradom Ulemekom Legijom, kao i vođom "zemunskog klana" Dušanom Spasojevićem Šiptarom. Međutim, čim je izbila pucnjava, one su pokupile stvari i odmah napuste lokal! Ipak, policija je i njih, kao i sve goste lokala, pozvala na informativni razgovor - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Kako saznajemo, one nisu bile od pomoći inspektorima jer su tvrdile da ništa nisu videle.

- One su inspektorima rekle da je tačno da su bile na žurki u trenutku ubistva, ali da ne znaju ništa o pucnjavi. Potvrdile su i da poznaju Radulovića, ali da nemaju saznanja ko bi mogao da puca u njega. Izjavile su samo da su čule pucnje i da je tada došlo do komešanja i panike, ali da su tek kasnije saznale šta se tačno desilo i da je Luka ubijen - dodaje naš sagovornik.

Radulović je ubijen dok je sedeo sa prijateljima za šankom, a kako sagovornik Srpskog telegrafa ekskluzivno otkriva, narko-diler bi izbegao metak da u poslednjem trenutku nije promenio planove i došao u kafanu.

Radulović je ubijen dok je sedeo sa prijateljima za šankom

- Radulović je te večeri trebalo da ide na neki rođendan, međutim, u poslednjem trenutku se predomislio. Naime, njega je pozvala starleta Tamara Đurić, koja je i bila pored njega kada je ubijen, i rekla mu da dođe u ovu kafanu - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja Vuksanović

Đurićeva je novinarima ispričala da je stajala pored Radulovića kada je neko iz mase zapucao, ali mu nije videla lice. Tek kad se okrenula i videla da Luke nema, shvatila je da je on upucan.

- Ugledala sam ga na podu kako leži. Tad je nastala panika u kafiću, svi su pokušavali da pobegnu - ispričala je ona.

Družio se s poznatima

Narko-diler koji je srpskoj javnosti postao poznat nakon što je u septembru prošle godine bentlijem presreo kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, družio se sa mnogim javnim ličnostima, među kojima su brojni pevači i starlete.

- Ubijeni je poznavao dosta ljudi sa naše estrade. U noći ubistva bio je u društvu sa Sonjom Vuksanović, ali je veoma blizak i sa Acom Lukasom, što se može videti po brojnim fotografijama koje ima na Fejsbuk profilu. Od njega su se oprostili Marko Bulat, Mirko Šijan, s sudeći po fotografijama, družio se i sa Đanijem, Veljkom Ražnatovićem, pevačem Darkom Lazićem, političarom Radoslavom Milojičićem Kenom...

RepublikaFoto: facebook.com/Luka Radulovic
Luka Radulović i Aca Lukas

"Škaljarci" najavljuju osvetu

Prema jednoj verziji, iza Radulovićevog ubistva stoji "kavački klan", koji sumnja da je Radulović ocinkario njihove ljude kada im je zaplenjeno 120 kilograma marihuane i 10.000 tableta ekstazija. Likvidacija Radulovića izazvala je još veću tenziju među crnogorskim klanovima i, prema saznanjima Srpskog telegrafa, "škaljarci" već kuju plan kako bi osvetili i naplatili njegovo ubistvo.

- Luka je poreklom iz Crne Gore i bio je u dobrim vezama sa "škaljarcima". On nije bio krupan diler, ali je besprekorno obavljao poslove za druge. Takođe, bio je veoma blizak sa jednom crnogorskim kriminalcem koji je na samom vrhu "škaljaraca". Za njega je rasturao drogu po beogradskim klubovima u kojima je on lično ili neko od njegove ekipe radio kao obezbeđenje - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading