TAJNA POSETA: Trampova žena sutra stiže u Srbiju

Autor:

Vesti

18.04.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp (69), bivša žena američkog predsednika s kojom ima troje dece, sutra dolazi u Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako ekskluzivno saznaje Srpski telegraf, Ivana će na Aerodrom "Nikola Tesla" sleteti sutra u 10.20 direktnim letom "Er Srbije" iz Njujorka, odakle kreće u 19.30 po tamošnjem vremenu, odnosno sat i po posle ponoći po srednjoevropskom. Avionom "Er Srbije" ona će se i vratiti u Njujork, takođe direktno iz Beograda, 23. aprila.

ANGAŽOVAN I FBI

Prema informacijama našeg lista, Ivana Tramp neće svih pet dana biti u Beogradu jer ima i poslovne obaveze u Zagrebu. U glavni grad Hrvatske putovaće automobilom i tamo bi trebalo da provede dva dana.

- Trampova bivša supruga dolazi bez dece. Najavljeno je da će u Beogradu imati nekoliko sastanaka, ali za sada nije procurilo s kim će se tačno videti. U svakom slučaju, mere bezbednosti biće na najvišem nivou - rekao je za Srpski telegraf jedan od sagovornika upućenih u plan posete Ivane Tramp.

Ivana i Donald Tramp imaju troje dece: Donalda Džuniora, Ivanku i Erika

Kako ističu naši izvori, Ivanu će u Beogradu obezbeđivati pripadnici srpskih službi i policije, ali s njom dolaze i biće u njenom obezbeđenju i FBI agenti.

- Gde god da putuje, Ivana Tramp ima obezbeđenje kao da je reč o američkom zvaničniku najvišeg ranga. To je i razumljivo s obzirom na to da sa predsednikom SAD ima troje dece i zato se ne sme dozvoliti ni najmanji incident. Jake mere obezbeđenja biće i na ruti kojom će iz Beograda putovati u Zagreb i vratiti se u naš glavni grad. Zbog izuzetno napete situacije u svetu, plan i kretanje Trampove čuva se u najstrožoj tajnosti zbog mogućeg napada - otkriva izvor Srpskog telegrafa.

Interesantno je, dodaju još sagovornici Srpskog telegrafa, što je za avio-prevoznika izabrana naša nacionalna kompanija "Er Srbija", što je na neki način i potvrda ispravnosti odluke donete pre dve godine da između Beograda i Njujorka bude uspostavljena direktna linija.

Povratak u SAD 23. aprila, letom "Er Srbije" za Njujork

- Koliko smo čuli, Ivana Tramp je sama tražila da leti avionom "Er Srbije". To je i logično jer će time uštedeti najmanje nekoliko sati, koliko bi joj oduzelo presedanje na nekom od evropskih aerodroma - objašnjava naš izvor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U SJAJNIM ODNOSIMA

Donald i Ivana Tramp ostali su u odličnim odnosima posle razvoda i ona je 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za predsednika Amerike. Njihov brak je okončan sudskom nagodbom pre 26 godina. Pre toga je Ivana napustila prvog muža, agenta za prodaju nekretnina, da bi ušla u vezu sa Donaldom Trampom. Njihov brak je pukao kada je 1990. godine otkrila da je sadašnji američki predsednik vara sa glumicom Marlom Mejpls.

Kada je izabran za prvog čoveka SAD, Tramp je imao ideju da bivšu suprugu postavi za amasadora u Češkoj, zemlji u kojoj je rođena. Tramp, inače, ima običaj da članovima porodice poverava i političke zadatke, pa je tako pre godinu dana zeta Džareda Kušnera poslao na Bliski istok u misiju posredovanja između Izraelaca i Palestinaca.

Razveli se kad je Tramp prevario sa glumicom

- Rođena kao Ivana Marie Zelničkova 20. februara 1949. u gradu Zlin u tadašnjoj Čehoslovačkoj

- U detinjstvu se bavila skijanjem, u mladosti manekenstvom

- Sa 22 godine udala se za agenta nekretnina Alfreda Vinklmajera, a dve godine kasnije oboje emigrirali u Kanadu

- Od prvog muža se razvela 1976, kad je upoznala Trampa u Njujorku i za njega se venčala godinu posle

- Bračni par Tramp brzo postao jedan od najpoznatijih u njujorškom visokom društvu

- Donald je Ivani pružio važnu ulogu u razvoju svoje poslovne imperije

- U jednoj anketi 1990. proglašena je hotelijerkom godine u SAD

- U braku sa Donaldom rodila troje dece: Donalda Džuniora (1977), Ivanku (1981) i Erika (1983)

- Otkriva 1990. da je Donald održavao vanbračnu vezu sa glumicom Marlom Mejpls

- Spektakularna brakorazvodna parnica okončana sudskom nagodbom 1992.

- Razvodom dobila 14 miliona dolara u kešu, stan u "Tramp plazi", porodično imanje u Konektikatu i deo kuće u Floridi

- Posle Trampa se udavala još dva puta, za Rikarda Macučelija (brak trajao dve godine) i Rosana Rubikondije (godinu dana)

- Kao selebriti ličnost imala tzv. kameo ulogu u holivudskoj komediji "Klub prvih žena"

- Učestvovala 2010. u britanskom rijalitiju "Veliki brat za slavne"

- Podržala 2016. javno Trampovu kandidaturu za predsednika SAD

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading