NIS sa Vojvodinom potpisao ugovor o sponzorstvu

Autor:

Vesti

21.12.2017

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijama Odbojkaškog kluba Vojvodina je svečano potpisan ugovor o sponzorstvu između ovog sportskog društva i kompanije NIS.

RepublikaFoto: okvojvodina.org
Odbojkaši Vojvodine

Ugovor su potpisali Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a i Nikola Salatić, generalni direktor OK Vojvodina, a sponzorstvo će trajati deset godina.

Do sada je Vojvodina koristila polovinu prostorija NIS u ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, dok je novim ugovorom dogovorena upotreba svih 500 kvadratnih metara, koji su u potpunosti renovirani.

- Izuzetno sam ponosan na podršku koju NIS pruža OK Vojvodina, aktuelnom šampionu Srbije u odbojci. Složićete se da je podrška jedne od najuspešnijih kompanija, čije je sedište u Vojvodini, jednom od najboljih vojvođanskih sportskih klubova, logičan korak i pravi recept za pobedu, Nadam se da će Ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali doprineti da OK Vojvodina nastavi da niže uspehe i zadrži titulu šampiona - izjavio je Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS. 


Generalni direktor OK Vojvodina, Nikola Salatić je izrazio zahvalnost naftnoj kompaniji i istakao da je potpisivanjem ugovora obezbeđena dobra osnova za dalji rad kluba. On je takođe rekao da OK Vojvodina ceni ulaganja i izrazio uverenost da će ukazano poverenje biti opravdano. 

NIS se u Srbiji bavi podrškom sporta kroz program "Energija sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading