Nema naručenih pitanja na Vučićevim konferencijama

Autor:

Vesti

24.09.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na panelu "West Wing - Kako savetovati predsednika" u okviru Vikend medija festivala, koji se održava u Rovinju u Hrvatskoj, poručila je da na Vučićevim konferencijama nema naručenih pitanja.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije
Suzana Vasiljević

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikada nije pobegao od pitanja novinara. Druga je stvar koliko se novinarima sviđaju njegovi odgovori. Problem novinara je u tome što Vučić kaže što misli - rekla je ona.

 

Na pitanja moderatorke panela rekla da u Srbiji i te kako postoji pluralizam medija, da Vučić ne cenzuriše medije te da nema govora o tome da neki novinari dobiju unapred pripremljena pitanja koja upućuju Vučiću.

- Vučić nije u sukobu s novinarima. Jedino što on uvek kaže ono što misli. Nema dostavljenih pitanja pre pres-konferencije - rekla je Vasiljevićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading