STEFANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Čudno je što Vukosavljeviću ne smeta da ga brani Đilas

Autor: tanjug

Vesti

22.09.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je povodom bure koja se podigla oko rijaliti programa da svako u Vladi ima pravo na svoje mišljenje, ali da ne misli da ministri treba da uređuju privatne medije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nebojša Stefanović

On kaže i da mu je čudno što ministru kulture Vladanu Vukosavljeviću ne smeta što mu je u odbranu prvi priskočio Dragan Ðilas, koji je u Srbiju prvi doveo rijalitije.

Reagovanje premijerke

- Ana Brnabić je vrlo jasno rekla da nije na Vladi da se bavi rijalitijima, već da za to postoje nezavisna regulatorna tela. Ministar kulture je prvi krenuo u disciplinovanje medija, sutra će možda da kaže šta treba da bude u vašoj novini... Međutim, neka je ministar to rekao, on je izneo svoje mišljenje. Ana Brnabic je premijer, ona je izabrala Vladu, taj ministar je izabran na njen predlog i ona je iznela svoje mišljenje - rekao je Stefanović.


Na konstataciju da nije stala na stranu svog člana kabineta u tom ratu oko rijalitija, Stefanović kaže da se Brnabić nije svrstavala.

- Ne mislim da ministri treba da uređuju privatne medije. Ako narod to neće da gleda, neka promeni kanal - istakao je Stefanović.

On je rekao i da mu je zasmetalo što Vukosavljeviću ne smeta što je u njegovu zaštitu prvi pritrčao Dragan Ðilas.


- To što njemu ne smeta da otac rijalitija u Srbiji bude njegov zaštitnik, meni mnogo govori o Vukosavljeviću. Ðilas samo sticajem okolnosti nije hteo otvorenije da stane uz ministra kulture, a vrlo jasno je bio na njegovoj strani da bi napao Pink. To da čovek koji je doveo rijalitije u Srbiju, zaradio lep novac na tome, danas kaže da Srbiji ne treba rijalitiji, pa to je tragikomično - ocenio je Stefanović ističući da je premijerka reagovala na ispravan način. 

Uvertira za smenu?!

Upitan da li je to uvertira za smenu Vukosavljevića, kaže da o tome on ne odlučuje, ali da mu je čudno da ministru kulture ne smeta odbrana čoveka koji je otac rijalitija.

- Pogledajte suštinu njegove izjave - dubinska podršaka Vukosavljeviću koju je on iskoristio kao političku alatku da opet napadne Vladu i to na temi čiji je sam otac - poručio je Stefanović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading