BASTAĆ USRED RADNOG VREMENA PRAVI JELKICE, ko onda radi kao predsednik Opštine?

Autor: Republika

Vesti

20.09.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać, našao je, "pored silnih obaveza" vremena usred radnog dana da sedne na motor i sa svojim "saborcem" Milanom Cerovcem odnese novogodišnju jelkicu gradonačelniku Zoranu Radojčiću, ali u nameri nije uspeo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marko Bastać

- Nakon postavljanja jelke u Knez Mihailovoj ulici, nosimo je gradonačelniku - čuje se na početku snimka koji je Bastać okačio na svom Fejsbuku. 

Međutim, stigli su samo do vrata Skupštine grada... Bastaća i Cerovca je posle 15 minuta obezbeđenje Skupštine obavestilo da poklon mogu da predaju na pisarnici od pola 8 ujutru do pola 4.

- Hteli smo da mu predložimo da ne nabavlja jelku kao prethodnih godina koja košta 80 i nešto hiljada evra već da od makarona napravi jednu tako što će makarone da prefarba. Povoljne su, ima da se kupi 500 grama za nekih 200 dinara - objašnjava Bastać.

- Mislite o tome! - poručio je Milan Cerovac dok sedi s Bastaćem, koji izgleda pravi "malu pauzu" od poslova koje ima predsednik opštine, jer, ne mora valjda baš svaki dan da se radi u interesu sugrađana, može ponekad i da se zgubidani.

A mi kažemo: Mislite vi o tome kako da doprinesete boljem životu građana Starog grada, i radite nešto u radno vreme, umesto što pravite maketu jelke na nivou đaka petog razreda osnovne škole.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading