PARADOKS OPOZICIJE: Uništili PKB, a sad brinu zbog njegove prodaje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.09.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke smatra da je sramno i licemerno to što isti oni koji su sistemski uništavali PKB danas navodno brinu zbog njegove prodaje.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ


- Paradoks je da Ðilas, Jeremić, Janković, Boško Obradović i preostali članovi Saveza za pljačku, koji su vršili pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulici i bez posla, danas napadaju privatizaciju PKB koji su svojom bahatošću zadužili za preko 40 miliona evra - navodi se u saospstenju.

GO SNS Beograd navodi da je Ðilas sa svojim saradnicima u vreme njegovog mandata obarao cenu kombinata kako bi obezbedio Miškoviću budzašto da ga kupi i da je zato za direktora PKB postavio Miškovićevog bliskog saradnika, koji je po direktivi uzimao nepovoljne kredite i tako ojadio kombinat, a kroz nabavku mašina preko Miškovićeve firme dodatno mu je upumpavao milione iz PKB-a.

- Za razliku od Ðilasa, Jeremića, Jankovića i Boška Obradovića, aktuelna vlast, efikasnim i odgovornim radom, pronašla je najbolje moguće rešenje za PKB i njegove radnike i na delu pokazala brigu o njima - zaključuje se u saopštenju.


Ðilas je povodom prodaje PKB rekao da je privatizacija ovog kombinata nastavak prodaje prirodnih resursa Srbije od strane vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading