ŠEŠELJ: Saša Mirković je čovekoliki majmun

Autor: M. I.

Vesti

12.09.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Mirković, nekadašnji lokalni šerif iz Zaječara, nastavio je da divlja na društvenim mrežama praktično optužujući udovicu Olivera Ivanovića Milenu Ivanović da je bila u dosluhu sa ubicama svog supruga. Javnost je zgrožena ovakvim tvrdnjama, o čemu je Srpski telegraf juče pisao, a estradnom menadžeru brutalno je odgovorio lider SRS Vojislav Šešelj, koji poručuje: "Saša Mirković je čovekoliki majmun, nešto između orangutana i gorile."

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Mirković

- Mirkovića posmatram tako što ispred sebe stavim slike bivših i sadašnjih primata, posmatram evolucioni tok i pokušavam da ga smestim između orangutana i gorile. To je vrlo visoko mesto na lestvici čovekolikih majmuna. O tome govore njegove crte lica, spojene obrve, nisko čelo... O njegovim delima ne mora ni da se razmišlja kad se sve ovo uzme u obzir - ističe Šešelj.

Milena Ivanović: Nije dovoljno što je Oliver ubijen, nego zarad političkih poena i stranog novca domaća izdaja gazi preko mrtvih, ali i preko živih

Prethodno je i udovica Olivera Ivanovića reagovala na sramne optužbe na Fejsbuku.

- Nije dovoljno što je Ivanović ubijen, nego zarad političkih poena i stranog novca domaća izdaja ne poznaje ni moral ni saosećanje, već gazi preko mrtvih, ali i preko živih - a to su Milena i njen mali Bogdan - citirala je ona deo jednog od tekstova posvećenih Mirkoviću i njegovim suludim optužbama.

Bivši čelnik Zaječara lažne optužbe je objavio na sajtu Rikošet specijal, a juče je nastavio da se obračunava sa Milenom Ivanović, ali i svima koji su se bavili ovim slučajem, uključujući i naš list. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading