ZORANA MIHAJLOVIĆ ODBRUSILA OPOZICIJI: Ni reč nisu rekli o prištinskim ekstremistima, AL ZATO NAPADAJU VUČIĆA

Autor: Tanjug

Vesti

09.09.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da su Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i njihovi saradnici u SZS ćutanjem o ponašanju Prištine i ekstremista, koji su blokadom puta predsedniku Srbije onemogućili da poseti Srbe u selu Banje, još jednom pokazali da ih ne zanimaju sigurnost i bolji život građana, već samo lični interesi.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Ni reč o potezima prištinskih vlasti i ekstremistima koji su blokirali put od njih nismo čuli, ni reč zabrinutosti i solidarnosti sa Srbima koji žive u selu Banje, ali smo zato čuli kritike na račun Vučića. I posle kažu da ne kritikuju vlast po svaku cenu i da nisu opozicija samoj državi - kaže Mihajlovićeva.

U saopštenju dostavljenom medijima ona navodi da samo onaj ko ne vidi dalje od svog ličnog interesa može da kaže da je ništa to što su obezbeđena sredstva za izgradnju vodovoda u tri opštine na Kosovu, što se razgovara o obnavljanju proizvodnih pogona i što je država spremna da podrži i nove projekte koji će doprineti da Srbi na Kosovu budu ekonomski snažniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zdjurdjevic

09.09.2018 16:00

Ala se dodvorava Vučiću, pitanje je da li će joj to pomoći.