PALMA: Organizatori protesta da budu klijenti Specijalnog suda za ZLOČINE OVK!

Autor: Republika

Vesti

09.09.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Oni koji su organizovali proteste protiv najavljene i odobrene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića selu Banje, bivši šef paraobaveštajne službe ŠIK, a danas predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji, kao i predsednici opština zloglasnog Dreničkog kraja treba da budu klijenti Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika takozvane OVK, a ne na visokim funkcijama - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Dragan Marković Palma

- Moje pitanje glasi: „Šta radi Specijalni sud za ratne zločine pripadnika OVK i da li taj sud uopšte postoji i ko će da odgovara za stravične zločine nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji. Zahtevam i da se oglasi predsednik Albanije, Bujar Nišani, koji je prošle godine posetio opštine na jugu Srbije gde živi albanski narod i neka kaže na kakvo je gostoprimstvo naišao i da li mu je iko išta blokirao. Zahtevam da se oglasi i KFOR koji je zadužen za bezbednost na Kosovu i Metohiji. Sada se postavlja pitanje o čemu se može razgovarati sa Hašimom Tačijem u Briselu nakon današnjeg skandala koji su izazvali Albanci na Kosovu i Metohiji. Međunarodna zajednica treba da shvati da, kada su političke vođe Albanaca na Kosovu i Metohiji u pitanju, da ima posla sa teroristima kojima je mesto u zatvoru, a ne u političkom životu - ocenio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading