TEŠKA BAHATOST: Jeremić jeo i pio na račun kolege u kafani za 1.000 evra!

Autor: Republika

Vesti

23.08.2018

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji u javnosti pokušava da se predstavi kao čovek iz naroda i zaštitnik sirotinje, nedavno je u beogradskoj kafani "Lovac" napravio ceh od čak 120.000 dinara.

Foto: Tanjug
Vuk Jeremić

I ništa tu ne bi bilo čudno da bahati Jeremić sa stranačkim kolegama nije jeo i pio na račun mladog lekara Andreja Bajeca, sina bivšeg direktora Kliničkog centra Srbije Đorđa Bajeca. 

Bajec je Jeremića i partijske funkcionere Nikolu Jovanovića i Zdravka Ponoša pozvao na ručak jer je želeo da časti zbog imenovanja na mesto poverenika NS za Vračar. Ipak, nije mogao ni da pretpostavi da će mu ova trojica napraviti račun veći od hiljadu evra!

- Andrej, sin dr Đorđa Bajeca, ima dosta novca i živi na visokoj nozi. Međutim, čak ni on nije mogao da pretpostavi koliko će da ga koštati ručak sa šefom. Vuk je naručivao sve najskuplje, popili su čak tri flaše vina od po 27.000 dinara!

- Jeli su bifteke, divljač i slične đakonije... Kad je stigao račun, Bajecu nije bilo dobro. Kod sebe je imao "svega" 100.000 dinara, pa je ostatak doneo naknadno - prenosi izvor informera.s koji je bio šokiran kad je čuo za Jeremićevo rasipničko ponašanje. 

Andrej Bajec, koga smo pozvali za komentar, potvrđuje za Informer da sa šefom često sedi u pomenutom restoranu, ali tvrdi da nikad toliki račun nije napravio.

- Istina je da sam poverenik Narodne stranke za Vračar i da sam u tom restoranu bio gost više puta sa Jeremićem. Međutim, nikad račun veći od 5.000 dinara nisam napravio. Pogledajte sve moje bankarske transakcije... Voleo bih i ja da vidim kako izgleda ručak od 1.000 evra. Vino ne konzumiram jer sam sportista - tvrdi Bajec.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading