LAVROV: SVIM SILAMA UZ SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

22.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskva će svim silama stati iza Srbije po pitanju Kosova. Ukoliko naši prijatelji u Beogradu smatraju da je razgraničenje rešenje, mi ćemo to bez ikakve rezerve podržati. Budite sigurni, imate punu podršku Rusije i predsednika Putina.

Foto: Tanjug
Sergej Lavrov i Aleksandar Vučić

Ovo je, doslovno, poruka koju je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov preneo srpskom šefu diplomatije Ivici Dačiću prekjuče na sastanku u Sočiju. Prema saznanjima našeg lista koja potiču iz potpuno pouzdanog i odlično obaveštenog izvora, Lavrov je nakon sastanka ruske i srpske delegacije na kojem je razgovarano o dosta tema zatražio sastanak u četiri oka sa Dačićem. I upravo tada preneo mu je pomenutu poruku, koja svakako predstavlja veliko ohrabrenje za Beograd pred teške izazove koji nas očekuju u rasvetljavanju kosovskog čvora.

NAJBOLJE REŠENJE

Kako kaže sagovornik Srpskog telegrafa, čak i iz protokolarnih izjava dvojice ministara nakon sastanka onaj ko je pažljivo slušao mogao je da izvuče nijanse koje direktno ukazuju da je u četiri oka, baš po pitanju Kosova, izgovoreno nešto važno. Tako je Dačić pred novinarima u više navrata istakao bezuslovnu podršku Rusije.

Šta još poručuju naša braća Rusi? 

Koja je najovija misterija porodice Marjanović? Šta radi lažovska opozicija? Zašto smenjuju Trampa? 

Šta se dešava sa Severinom? Šta ima novo na našem estradnom, političkom, zabavnom i sportskom nebu?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 23. avgust, kao i na našem portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
esa

26.09.2018 21:22

Rusija je velika podrska za Srbiju.