ZAHAROVA POTVRDILA DOLAZAK U GUČU: Dačić planira domaćinski doček

Autor: Republika

Vesti

08.08.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef diplomatije Ivica Dačić je izjavio da će koleginicu iz Rusije, sa kojom inače često razmenjuje poklone prilikom zvaničnih susreta, dočekati poznatom ruskom pesmom "Podmoskovske večeri."

Marija Zaharova

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova potvrdila je danas da dolazi u Srbiju i da će poseti Dragačevski sabor trubača u Guči.

Zaharova je agenciji Beta rekla da će prvo u Beogradu imati bilateralne konsultacije u srpskom Ministarstvu spoljnih poslova a potom će posetiti sabor trubača u Guči.

Dačić je danas na televiziji Prva rekao da će Zaharova doći u Guču, a o njenoj poseti razgovarao je, kako je saopšteno, i sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom.

Ranije je izjavio da će koleginicu iz Rusije, sa kojom inače često razmenjuje poklone prilikom zvaničnih susreta, dočekati poznatom ruskom pesmom "Podmoskovske večeri."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Šumadinac

08.08.2018 15:24

Добродошла!