DOS PRODAO SLOBU: Posle 17 godina otkrivena CENA IZRUČENJA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

Autor:

Vesti

27.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izručenje Slobodana Miloševića Haškom tribunalu na Vidovdan 2001. godine plaćeno je desetinama miliona dolara, a pare su završile kod nekih od čelnika DOS.

Slobodan Milošević

Obren Joksimović, koji je kao kadar DSS bio ministar zdravlja i životne sredine u prvoj Đinđićevoj vladi, izneo je tvrdnje da je reč o 30 miliona dolara, a njegove navode za Srpski telegraf potvrdio je i Miloševićev branilac u Hagu Toma Fila.

Koje velike sile su ponudile novac da bi Sloba bio izručen i ko je iskeširao i koliko zelenih novčanica? Šta Fila kaže o ruskim izvorima u ovom slučaju, da li je bilo predaje ili prodaje Miloševića Hagu i zašto su se neki od ministara DOS-a posle izručenja naprasno obogatili?

Kakve su bile uloge Vojislava Koštunice i Čedomira Jovanovića u celom slučaju? Kako se ponašao Zoran Đinđić na sednici Vlade?

O dramatičnim događajima i zakulisnim radnjama u ovom slučaju čitajte u vikend izdanju Srpskog telegrafa za 28. i 29. jul, u kojem ćete još moći da vidite i na koga se sumnja da je oteo dedu Jelene Đoković, supruge našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Za naš list govori i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji otkriva da li je došlo do dogovora u vezi sa Kosovom, a svi ljubitelji rijalitija, naročito pobednice Zadruge Kije Kockar, moći će da uživaju u priči o onome šta je radila pre ovog šoua.

 

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za subotu i nedelju, 28. i 29. jul

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading