Šešelj za Republiku: Stigla mi je analiza izvađenog tkiva, neuništiv sam!

Autor:

Vesti

25.07.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi kažu da nema metastaza, zdrav sam kao dren!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Srećom, u pitanju je bila cista

Lider SRS Vojislav Šešelj pregrmeo je hitnu operaciju na vratu u četvrtak, a analiza biopsije izvađenog tkiva pokazali su da je, na svu sreću, u pitanju bila benigna cista veličine 3,5 centimetra.

Šešelj za Srpski telegraf ističe da je izraslinu na levoj strani vrata primetio još pre dve godine, ali da je prema savetu lekara ostalo samo da sa ona prati.

- Tada sam bio na skeneru i ultrazvuku, a doktori su rekli da je ne bi trebalo dirati zbog spleta nerava koji se tu nalaze. Ona je dugo mirovala. Prošle nedelje dok sam se brijao, spazio sam da je odjednom dosta narasla. Odmah sam krenuo lekarima i rekli su mi da je za vađenje - priča Šešelj.

Kako kaže, lekarski konzilijum predočio mu je tri mogućnosti koje bi mogle da budu u opticaju, a od svih opcija ispala je ona najpovoljnija za njegovo zdravlje.

- Mogla je da bude metastaza prvog karcinoma koji sam imao, drugo je moglo biti da je neki novi rak sam po sebi i treća mogućnost je bila benigna cista. Nisam se uplašio šta god da je bilo u pitanju, ja se takvih stvari ne plašim - jasan je šef radikala.

Šešelj u svom stilu na kraju poručuje svim svojim političkim protivnicima da je neuništiv i da ga se još uvek neće tako lako rešiti, ako su to, kako kaže, ikada i pomislili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading