MIRKOVIĆ: Jovanović i njegovi tajkuni kao da se takmiče KO ĆE VEĆU GLUPOST DA IZJAVI!

Autor: Tanjug

Vesti

16.07.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Beograda Aleksandar Mirković odbacio je danas kritike koje je potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović uputio zbog najava da će trolejbuski prevoz u prestonici biti zamenjen elektro-busevima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Jedino što je očigledno jeste da gospodinu Nikoli Jovanoviću smeta svaki vid modernizacije i unapređenja života Beograđana - istakao je Mirković u saopštenju. 

Prema njegovim rečima, "umesto da pohvale ili makar gledaju i uče kako se vodi računa o svom gradu, Jovanović i njegovi šefovi tajkuni Dragan Ðilas i Vuk Jeremić kao da se bave samo sitnim politikanstvom i takmičenjem ko će veću glupost da izjavi".

Mirković ukazuje da je nabavka tramvaja bila najbolji primer kako se vodio GSP dok je na čelu grada bio Ðilas.

- Te 2009. godine za nabavku tramvaja posao je dobila firma čija je ponuda bila veća za čak 2.232.735 evra od druge firme koja nije dobila posao. Na taj način Ðilas i njegova ekipa su najoštrije prekršili zakon o javnim nabavkama i osnovni kriterijum koji je bio naveden u dokumentaciji, a to je najniža ponuđena cena - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Zato gospodine Jovanoviću, pustite da odgovorni ljudi vode Beograd.

Jovanović je ranije saopštio da je najava ukidanja trolejbuskog prevoza "besmislen potez" gradske vlasti, jer "jedan električni prevoz menja drugim, tako da ukupni efekat investicije na zagađenje bude - nula".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading