UŽAS U SMEDEREVU: Pokušao da siluje devojčicu (6) u napuštenim zgradama

Autor: Informer, Republika

Vesti

12.07.2018

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni dečak D. S. (14) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje devojčicu (6) između napuštenih zgrada u tom gradu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema saznanjima izvora bliskog istrazi, maloletnik je duže vreme nagovarao devojčicu da mu dozvoli da je dodiruje po telu i polnom organu.

- Osumnjičeni D. S. je obećao devojčici da će joj dati bombone ukoliko mu ona bude dozvolila da je dodiruje. Malena mu to nije dozvoljavala. Dečak ju je zatim na prevaru odveo do napuštenog dvorišta između zgrada u Čegarskoj ulici, jer navodno ima lepo iznenađenje za nju - priča izvor.

- Osumnjičeni maloletnik joj je zatim ispričao da mora malo da se strpi pa će joj pokazati. Za to vreme on je polako počeo da je dodiruje, da bi joj na kraju zavukao ruku u šorts, a potom i u njen polni organ.

Sirota malena je počela da plače i da govori da je boli, ali D. S. nije hteo da prestane i pokušavao je na sve načine da je umiri. Devojčica je onda pobegla i sve ispričala roditeljima, koji su zatim slučaj prijavili policiji. Nakon hapšenja devojčicu je pregledao ginekolog koji je konstatovao povrede na genitalijama- kaže izvor.

Podsećamo, sličan inciden se dogodio pre mesec dana u Beogradu.

Tada je fudbalski menadžer Zoran Grujić pucao je u roditelje dečaka koji je pokušao da siluje njegovog maloletnog sina prilikom igre u parkiću između zgrada u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading