BELI PROPAO U POLITICI PA OTIŠAO U KAFEDŽIJE: Preletačević otvara kafić u centru Beograda

Autor: A. V. M.

Vesti

28.06.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar u pokušaju Luka Maksimović iz Mladenovca alijas Ljubiša Beli Preletačević, bivši kandidat za predsednika Srbije, prešao je u ugostitelje. U centru Beograda, nedaleko od Knez Mihailove, otvorio je kafić simboličnog imena "El Presidente".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Beli Preletačević

Na društvenim mrežama Beli kači fotografije bašte kafića, u kojoj sa drugarima pije "zidarsko" pivo (staklena flaša od pola litre). Kada smo juče prošetali gradom i odlučili da popijemo kafu kod Belog, nismo naišli na baštu, ali smo dobili kaficu u šoljicama sa njegovim likom.

- Morali smo da sklonimo baštu nakratko dok ne dobijemo dozvolu. To je u proceduri, brzo će! Lokal smo iznajmili od fizičkog lica i još ga sređujemo. Ovo su ujedno i prostorije našeg udruženja Pet zvezdica. Radimo sa mladima koji žele da se bave umetnošću i nemamo veze sa politikom iako nas demokrate napadaju kako su nam naprednjaci sve obezbedili, što nema veze s mozgom - ispričao nam je Dejan Mitrović, kojeg smo zatekli u prostorijama kafića kako farba stolice.

Mitrović nije želeo da otkrije tačnu cenu zakupa, ali je naglasio da je to bila šupa kad su se pogađali. Kako je rekao, plaćaju manje od 500 evra. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading