"LAŽNIM VESTIMA HOĆE DA SMENE VLAST"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.06.2018

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je jutros da je cilj širenja lažnih vesti, koje se pojavljuju u našoj zemlji, destabilizacija Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ivica Dačić

- Svedoci smo raznih lažnih vesti, kao vest o kvalitetu vode za piće, kao infromacija da vlada planira da izazove nemire na severu Kosova, da mi sami napadnemo svoj narod, pa do ove poslednje vesti o nestanku novinara - rekao je Dačić u Dnevniku RTS.

Kako je naglasio, cilj je politička borba, a koja ne dolazi samo iznutra.

- Međutim, naša politička stabilnost je osnovni činilac koji nam daje snagu za buduće razgovore koji će uslediti - kazao je Dačić.

On navodi da, kada pogleda i blokade puteva, da ga sve to neodoljivo podseća na vreme od pre 20 godina i uticaj "škola delovanja", da se šire lažne vesti da bi se promenila vlast, da bi se oslabila pozicija Srbije zbog rešenja Kosova.


- Ovde je reč o pritisku da se koordinira da bi mi prihvatili nešto što nije naš državni interes - rekao je šef srpske diplomatije, koji je ponovio da želimo kompromis oko Kosova, a da nećemo prihvatiti jednostrani akt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading